Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.619
- 110.665
- 4.878
öyle diyorlar3 net mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle diyorlar3 net mi ?
Henry kac kere defansa cekilmis takimlara karsi sov yapmis merak ettim?
Biz genelde vatan millet sakarya yapan takimlara karsi oynuyoruz, burda Henry nasil etkili olacak? Zaten takim olarak basarili degiliz, cünkü bu kati defansin kilidini acacak oyuncu yok. Bari kanatdan adam gecerek ceza sahasina girecek bir oyuncumuz olsun.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu gerçekten iyiydi Hayri hocamEkli dosyayı görüntüle 129023
hocayın bodrumdaki evinde bundan var
poloyu giyip fotoyu çekip mail atıyor
sonra tatile devam
Verilir canım niye verilmesin 1 kiralama 3 maaş yerli mis gibi kanat koy 11e oynasınpara yok üstat ayrıca 3m maaş olacak onu da veremezdik
8+2 bonservisle gittiVerilir canım niye verilmesin 1 kiralama 3 maaş yerli mis gibi kanat koy 11e oynasın
Neye gore yaratamadi kime gore yaratamadi ya .Gecen sezon ilk geldiginde cok iyi gidiyordu Falcaolar Emre Akbabalar bi ritim tutturmustuk Zirveye yaklasiyorduk Tik araya pandemi girdi.ondan sonrada zaten 1 veya 2 mac oynayip eski takimina dondu.Bu sene geldi goller atti penaaltilar kazandirdi takima bi hareketlilik kazandirdi.Sonra annesi oldu performansi dustu.Aga sizde empatinin Esi . Yok yaw.Aynisi Gedsona yaptilar. genc olsun genc olsun diyorsunuz sonrada gencleri istemiyorsunuz.3veya3.5 bulacagin baska bir adam kapali kutu ama onye ligi taniyor az cok ne verecegi belli.Neden riski girelim.Ha alamiyorsundur o paralara 6veya 7 istiyordur kulubu 2veya 3 'e daha uygununu bulursun o zaman derimki riske girmek lazim.Her futbolcu için konuşmuyorum 3 defa geldi bu adam. İlk sezon yarattığı etkiyi bi daha yaratamadı. Neden bu ısrar? Başka hiç bir kulübün geçmişinde böyle bumerang bir futbolcu olmamıştır
Önce şunu netleştirelim bu forumda Gedson'u en çok savunanlardan biriyim. Bir çok da şahidim var. Genç oyunculara da hiçbir zaman karşı değilim olmam da.Neye gore yaratamadi kime gore yaratamadi ya .Gecen sezon ilk geldiginde cok iyi gidiyordu Falcaolar Emre Akbabalar bi ritim tutturmustuk Zirveye yaklasiyorduk Tik araya pandemi girdi.ondan sonrada zaten 1 veya 2 mac oynayip eski takimina dondu.Bu sene geldi goller atti penaaltilar kazandirdi takima bi hareketlilik kazandirdi.Sonra annesi oldu performansi dustu.Aga sizde empatinin Esi . Yok yaw.Aynisi Gedsona yaptilar. genc olsun genc olsun diyorsunuz sonrada gencleri istemiyorsunuz.3veya3.5 bulacagin baska bir adam kapali kutu ama onye ligi taniyor az cok ne verecegi belli.Neden riski girelim.Ha alamiyorsundur o paralara 6veya 7 istiyordur kulubu 2veya 3 'e daha uygununu bulursun o zaman derimki riske girmek lazim.
Garyide bu taraftar yerden yere Vurdu.Onyekuru bi sezon top oynasin o zaman gor bakalim iyi mi kotu mu.il sezon iyitdi dedigin maclari az izle cocuk zaten 2. Yari acildi kilit maclari kazandirdi.Bu cocuktan verim almak istiyoraan tam sezon oynatacaksin.Illaki Garry gibi biri istiyorsan gibder Fegi Koy oraya Garry gibi birini diğer kanadada Onyekuruyu bu kadar basit.Önce şunu netleştirelim bu forumda Gedson'u en çok savunanlardan biriyim. Bir çok da şahidim var. Genç oyunculara da hiçbir zaman karşı değilim olmam da.
Onyekuru konusunda ise19/20 sezonunda pandemiden önce 7 maçı var Fener maçı hariç skora direkt katkı verdiği bir maç yok. Bu sezon devre arasında geldi ilk 2 maçında ilk sezonunu yaşatacak gibi top oynadı sonra düşüş ve annesinin kaybı sonra da toparlayamadı zaten. Benim kastettiğim bunlar değil ama. Ben diyorum ki Onyekuru'nun oyun tercihinden dolayı forvetlerle uyumu yok denecek kadar az. Bu adam asist yapmayı seven biri değil. Penaltı aldırıyor ceza sahasına giriyor hepsi okey ama benim özellikle aradığım Gary-Gomis işbirliğini bu çocuk hiç bir forvetle bize yaşatamayacak.
Onyekuru ligi tanıyor ama ligdeki takımlar Onyekuru'yu tanımıyor mu? Bütün stratejiler zamanla çözülür adamın 4.gelişi olacak hala ilk sezondaki etkisini beklemek çok polyanna.