Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henry kac kere defansa cekilmis takimlara karsi sov yapmis merak ettim?

Biz genelde vatan millet sakarya yapan takimlara karsi oynuyoruz, burda Henry nasil etkili olacak? Zaten takim olarak basarili degiliz, cünkü bu kati defansin kilidini acacak oyuncu yok. Bari kanatdan adam gecerek ceza sahasina girecek bir oyuncumuz olsun.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Umut Gül cengiz romadan 2.5 net alıyordu zaten
1625313370684.webp

Henry kac kere defansa cekilmis takimlara karsi sov yapmis merak ettim?

Biz genelde vatan millet sakarya yapan takimlara karsi oynuyoruz, burda Henry nasil etkili olacak? Zaten takim olarak basarili degiliz, cünkü bu kati defansin kilidini acacak oyuncu yok. Bari kanatdan adam gecerek ceza sahasina girecek bir oyuncumuz olsun.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haklısın ancak; TS bir önceki sezon öne geçtiği 20 maçın 15 i kazanamadı ve şamp başakşehire verdi , onye gibi oyuncu kilidi açtıktan sonra çok iş yapar olayı öylede düşünmek lazım.

Fatih Öztürk
İsmail Çipe
Batuhan Şen
Gökay Güney
Valentine Ozornwafor
Atalay Babacan
Jesse Sekidika
Yunus Akgün
Jimmy Durmaz
Ali Yavuz Kol
Mbaye Diagne

Transfer işine çok odaklandık ama asıl kadromuzu hafifletmeliyiz. Saydığım bu oyuncuların hepsiyle yollar ayrılmalı sadece Yunus ve Ali Yavuz kiralansın diğerleri ile komple yollar ayrılmalı bence. Bu isimlerle yolları ayırdıktan sonra kadroya 1 sol bek,2 orta saha,1 sağ kanat ve 1 tanede forvet gelmeli. Ekstra olarak Feghouli ve Falcao'da giderse elimiz çok rahatlar. Bu kadar isim varken ilk önce Okan Kocuk gidecek haberi geldi umarım iptal olur o iş.

Her futbolcu için konuşmuyorum 3 defa geldi bu adam. İlk sezon yarattığı etkiyi bi daha yaratamadı. Neden bu ısrar? Başka hiç bir kulübün geçmişinde böyle bumerang bir futbolcu olmamıştır
Neye gore yaratamadi kime gore yaratamadi ya .Gecen sezon ilk geldiginde cok iyi gidiyordu Falcaolar Emre Akbabalar bi ritim tutturmustuk Zirveye yaklasiyorduk Tik araya pandemi girdi.ondan sonrada zaten 1 veya 2 mac oynayip eski takimina dondu.Bu sene geldi goller atti penaaltilar kazandirdi takima bi hareketlilik kazandirdi.Sonra annesi oldu performansi dustu.Aga sizde empatinin Esi . Yok yaw.Aynisi Gedsona yaptilar. genc olsun genc olsun diyorsunuz sonrada gencleri istemiyorsunuz.3veya3.5 bulacagin baska bir adam kapali kutu ama onye ligi taniyor az cok ne verecegi belli.Neden riski girelim.Ha alamiyorsundur o paralara 6veya 7 istiyordur kulubu 2veya 3 'e daha uygununu bulursun o zaman derimki riske girmek lazim.

hiç haber yok , şu ana kadar hiç bir transfer çalışması yapılmadığı ve sosyal medyadaki transfer haberlerinin tamamına yakının asılsız olduğu gerçeği ile yüzleşelim derim.

Neye gore yaratamadi kime gore yaratamadi ya .Gecen sezon ilk geldiginde cok iyi gidiyordu Falcaolar Emre Akbabalar bi ritim tutturmustuk Zirveye yaklasiyorduk Tik araya pandemi girdi.ondan sonrada zaten 1 veya 2 mac oynayip eski takimina dondu.Bu sene geldi goller atti penaaltilar kazandirdi takima bi hareketlilik kazandirdi.Sonra annesi oldu performansi dustu.Aga sizde empatinin Esi . Yok yaw.Aynisi Gedsona yaptilar. genc olsun genc olsun diyorsunuz sonrada gencleri istemiyorsunuz.3veya3.5 bulacagin baska bir adam kapali kutu ama onye ligi taniyor az cok ne verecegi belli.Neden riski girelim.Ha alamiyorsundur o paralara 6veya 7 istiyordur kulubu 2veya 3 'e daha uygununu bulursun o zaman derimki riske girmek lazim.
Önce şunu netleştirelim bu forumda Gedson'u en çok savunanlardan biriyim. Bir çok da şahidim var. Genç oyunculara da hiçbir zaman karşı değilim olmam da.
Onyekuru konusunda ise19/20 sezonunda pandemiden önce 7 maçı var Fener maçı hariç skora direkt katkı verdiği bir maç yok. Bu sezon devre arasında geldi ilk 2 maçında ilk sezonunu yaşatacak gibi top oynadı sonra düşüş ve annesinin kaybı sonra da toparlayamadı zaten. Benim kastettiğim bunlar değil ama. Ben diyorum ki Onyekuru'nun oyun tercihinden dolayı forvetlerle uyumu yok denecek kadar az. Bu adam asist yapmayı seven biri değil. Penaltı aldırıyor ceza sahasına giriyor hepsi okey ama benim özellikle aradığım Gary-Gomis işbirliğini bu çocuk hiç bir forvetle bize yaşatamayacak.
Onyekuru ligi tanıyor ama ligdeki takımlar Onyekuru'yu tanımıyor mu? Bütün stratejiler zamanla çözülür adamın 4.gelişi olacak hala ilk sezondaki etkisini beklemek çok polyanna.

Hocada sıkıntı var heralde ne istediğini bilmiyor. Oldum olası futbolcudan anlamaz zaten. Al onyeyi gedsonu, bi ön libero bi sağ kanat bi sağbek bi sol bek gerekli olanlar. Haa hepsini kısa sürede alman tabiki mümkün değil ama karar verdiğin 2 3 adamın artık gelmesi lazımdı.

Yağmur yağıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önce şunu netleştirelim bu forumda Gedson'u en çok savunanlardan biriyim. Bir çok da şahidim var. Genç oyunculara da hiçbir zaman karşı değilim olmam da.
Onyekuru konusunda ise19/20 sezonunda pandemiden önce 7 maçı var Fener maçı hariç skora direkt katkı verdiği bir maç yok. Bu sezon devre arasında geldi ilk 2 maçında ilk sezonunu yaşatacak gibi top oynadı sonra düşüş ve annesinin kaybı sonra da toparlayamadı zaten. Benim kastettiğim bunlar değil ama. Ben diyorum ki Onyekuru'nun oyun tercihinden dolayı forvetlerle uyumu yok denecek kadar az. Bu adam asist yapmayı seven biri değil. Penaltı aldırıyor ceza sahasına giriyor hepsi okey ama benim özellikle aradığım Gary-Gomis işbirliğini bu çocuk hiç bir forvetle bize yaşatamayacak.
Onyekuru ligi tanıyor ama ligdeki takımlar Onyekuru'yu tanımıyor mu? Bütün stratejiler zamanla çözülür adamın 4.gelişi olacak hala ilk sezondaki etkisini beklemek çok polyanna.
Garyide bu taraftar yerden yere Vurdu.Onyekuru bi sezon top oynasin o zaman gor bakalim iyi mi kotu mu.il sezon iyitdi dedigin maclari az izle cocuk zaten 2. Yari acildi kilit maclari kazandirdi.Bu cocuktan verim almak istiyoraan tam sezon oynatacaksin.Illaki Garry gibi biri istiyorsan gibder Fegi Koy oraya Garry gibi birini diğer kanadada Onyekuruyu bu kadar basit.

Onyekuru katki vermedi? Biz de, butun oynadigi sezonlarin istatistiklerini cikarin. Almanya bizi kiskaniyor diye dusunenler ile, uzumlu keki begenmeyenler ayni kor gozler sanki?.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt