- 30 Temmuz 2009
- 12.862
- 7.133
- 1.993
Gedson Fernandes birkaç güne açıklanır gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve aleyküm selam gelmediS.a asker10 geldi mi
Bonservisi gercekten 1,5m euro ise ve bu sol kanat bollugunda faydasiz olursa bunun faturasi Fatih hocaya yazar.Ali Naci Küçük: "Galatasaray'da bu hafta Fatih Terim ile birlikte Arda Turan ve Emre Akbaba’nın yanı sıra Barış Alper Yılmaz’ın transferi de açıklanacak."
a.s italya basınında bir şey yok maalesefS.a asker10 geldi mi
Rezan beyin açıklamaları iyi de inşallah gerçekleştirirlera.s italya basınında bir şey yok maalesef
psv maçından sonraya kalacak gibi
gedson
solbek psvden önce gelecek öyle gözüküyor
sorunların ortadan kalktığını söyledi ama bence biraz daha zamanı var. FT ve arda açıklanırdı eğer sorunlar tamamen ortadan kalkmış olsaydı. (sırf bunu yazdım diye 19.05 te kap gelir şimdi)Rezan beyin açıklamaları iyi de inşallah gerçekleştirirler
Ne kaldı şurada maça
Onyekuru da Istanbul'daymış ama bjk için de olabilir diyorlar
Böyle sakatlığı olan adamın milli takıma alınması ve bunu bu arkadaşın kabul etmesi. Herhalde milli takımda olmadı fıtığı.Taylan 10 temmuzdan itibaren idmanlara katılacak
Y.ince
bir daha milli takıma çağrılmam diye korkmuş olabilir mi acaba?Böyle sakatlığı olan adamın milli takıma alınması ve bunu bu arkadaşın kabul etmesi. Herhalde milli takımda olmadı fıtığı.
Dün olan KAP açıklaması ile ilgili detaylı bir flood yazmış. Mobilde olduğum için rakamları tam veremiyorum ama yaklaşık olarak:
bonservis: 41 milyon ₺
Maaş:39 milyon ₺
Sponsorluklar: 45 milyon ₺ altı ise açıklanmayacak. Flood’u aşağıya bıraktım.