Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herif gör bak bize şov yapacak seneye de fener alır ellerinde patlar..
bu karenin benzerini yaşamayız inş
Eax3nZRWkAQ1iBP.jpg

Galatasaray önceliğim olduğu için kizarim. Nihatin senolun milli takımı okadarda umrunda değil benim. Doğru düzgün kişiler gelene kadar enazindan

Şimdi elemeye bile yetişemiyor ışte.
Hocam önceliğe Milli forma olarak bakarlar ülkede. Euro 2020 değil savaşa gidiyor gibi empoze ettikleri için oyuncular daha da cok heveslenirler. Dİ

Çoğu futbolcu yatışa gelmiş oynayanlardan Mert Müldür ve Çağlar hariç

Maçı izledim geriden çok hızlı çıkıyorlar. Hücum hattı çok hareketli. Bitmek bilmeyen bir enerjileri var. İleride tam saha pres uyguluyorlar. Hazırlık maçını 6-2 kazandılar. Defans hattı biraz sıkıntılı ama gerisi makine. Gerçekleri konuşmak gerekirse PSV'yi elememizi mucize olarak görüyorum. Bu sene yapılanmaya gidilip gerekli tavsiyeler yapıldıktan sonra yavaş yavaş bu seviyeye çıkacağız. Hedef UEFA olmalı.

İsterse 10 tane transfer olsun PSV maçına kadar uyum sorunları falan oldukça mümkün değil. O yüzden hayal dünyasından çıkıp bizi bu seviyeye kadar iten geçmiş başkanlara selamlarımı iletiyorum. Burak Elmas-Fatih Terim ortaklığında 2000 ruhunu yakalayacağımızı ama bunun için taraftarımızın sabretmesi gerektiğine inanıyorum.
Sen daha düne kadar transferler nerede diye çıkartılan yangına sqortıl gibi su sıkmıyomuydun burak ft elele transferler geliyo herkese vurucaz kırbacı diye

Şimdi ise transferler gelsede bişey yapamayız,psv üstümüzden geçer,hedef lig falan fln demişsin

Yanlışmı anımsıyorum rttaş

Twitterda duyum işine girmeye karar verdim

İsim önerisi olan varmı

Manası yok bu kadar sıcağın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt