Suat Alacahan
Sarı Üye
- 16 Temmuz 2011
- 748
- 286
- 1.023
İşte benim gibi düşünen bir kişi daha. Aytaç, daha sert ve şutları daha düzgün bir oyuncu.aytaç taylan'ı keser.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte benim gibi düşünen bir kişi daha. Aytaç, daha sert ve şutları daha düzgün bir oyuncu.aytaç taylan'ı keser.
Bunlar hep 2000 binli menajerlik oyunlarından yadigar.Kalecinin ne kadar önemli olduğunu bilmiyorlar.Muslera'yi satip Onur'u aliyorduk. Simdi yine Muslera'yi yollama istegine kapilmissiniz. 10 türk oynasa bile tek yabanci Muslera olur, o derece. Kulübün en efsane oyuncusunu rahat birakin. Kolay maclarda kalede yedek adam olabilir ama Muslera'nin yeri garantidir.
Yaw bosver ve birakta 2 dakika hayal kuralimBegenilere girince aratabiliyorsun takip etmene gerek yokki
Ben bi haber aldim...
Hocam ayak tenisi antrenmanı mi yaptiriyorsunuZ.Hem kendim yıllarca antrenman yaptım hemde yaptırdım
Yeterlimi konuşmam için
Git bi halısahaya 12 yaş grubu antrenmanlarını izle 1 saat sonra git floryaya konuçlan bizim antrenmanı seyret arada fark bulamazsın
Hatta sahaya dalıp sizin yapacağınız antrenmanı s yim diyip çeker gidersin
duyum bahane yalamak şahaneduyumcu yalayanlar hakkında ne dersin @Yusuf Kara
Paulinho çok gizli olduğu için sustular galiba
Taylan canımız ama orta saha gedson+yabancı olmalıHoca taylanı 6da düşünmüyor artık rahat olun. Gedsonla rotasyon yapacak
Ozani kelepir fiyata elden cikaracaklar ama bizim artik stopere yuksek bonservis verecek luksumuz yok maalesef
Taylanı 8de kullanmak oyunu hızlandırmamızı sağlayacak. Gedson arkası alternatif olarak bekleyecekTaylan canımız ama orta saha gedson+yabancı olmalı