Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belliydi ama kesin değildi,bu bile rahatlatıyodu işleri

Ölüm döşeğinde olan birinin öleceği bilinir ama resmen ölünce üzülünür ya buda aynı böyle bi durum

Dün twit atıp o olmuyo bu olmuyo diye haber pompalayan adam eğer şafak operasyonuyla gece yarısı dieng ghezzal kulübe olumluyuz geliyoruz diye haber vermediyse ki hadi verdi diyelim kulüp gsevgisine anında bildirmediyse tepkiyi dağıtmak için haber pompaladığı aşikar

En iyi ihtimal ghezzal afrikalı ön libero doğru ve müspetti akbabadan sonra servis etmeyi uygun gördü

Totalde herşey aynı kapıya çıkıyo

Yeni yönetim yeni sayfa diyorum. Temiz bakıcam önyargılı yaklaşmıcam şuan için.

Birazcık akılları varsa idmana çıkan Arda varken idmana bile çıkmamış Akbabayı ilk sırada açıklamak akıl karı değil çünkü.

Bu yüzden yakın zamanda çok bildirim gelecektir diye düşünüyorum.

———————Mostafa———————
—Kerem———Asker10———Ghezzal-
————Gedson——-Berkan————-
——————Paulinho———————-

Geçen bir haber okumuştum, bu sakatlıkları şimdi de Fizyoterapistlere bağlamış, onları değiştirecekmiş. Bu sefer çözse bari.
hadi inşallah. elin tinercisi bile ıskarta 3 tane herifi coşturdu şampiyon oldu biz hala futbolculardan verim alamıyoruz. bize gelen müzmin sakat oluyor

Transferler nerede? 140 m dolar nerede? Aslankart nerede? @burakelmas

Kaan Ayhan çok çok önemli . Büyük takım isen bu oyuncuyu rakibine kaptirmayacaksin.
Zaten sağ bek yedegin yok orta sahada alternatifin yok stoper yedegin de yok al kaani üç bolgeni kapatır zor durumda .

yaşlı adam gelmeyecek derken konuşulan isimler

paulinho , ghezzal , larssen hepsi 30 yaşında ya da üstünde.

gedson + dieng gene yaşı küçük sevindirici.

ismi geçenlerle olabilecek en iyi kadro;

muslera
larsen - kaan - marcao - augustinsson
taylan
gedson - paulinho
yarmalenko - mohamed - kerem

Bi kulup ile yaristigimiz transferlerde kazandigimiz savas yok akbaba haric

kaan besiktas’a hayirli olsun

1625389989368.webp

Up-Script-Analysis-Carl-Fredricksen-StudioBinder.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt