Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.567
- 6.006
- 1.983
galasevgısının bahsettıgı turkıyede gecen sezon basarılı olmus oyuncu dedıgı muhtemelen Ndao Onyekurunun yerıne dusunuldugunu dusunuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ndao başarılı bir sezon mu geçirmiş renktaş kaçırmışımgalasevgısının bahsettıgı turkıyede gecen sezon basarılı olmus oyuncu dedıgı muhtemelen Ndao Onyekurunun yerıne dusunuldugunu dusunuyorum.
Renktas Mustafa türk değil haMuslera
Stryger Larsen kaan marcao alioski
diaby
paulinho gedson kerem
ghazzal mustafa
Cimbom, Bundesliga'da Union Berlin forması giyen Marcus İngvartsen'e talip oldu.
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 129108
11 gol 9 asıst yaptıgı ıcın benım aklıma o gelıyor begendıgımden ya da ıstedıgımden dolayı soylemıyorum ama dusuncem bu sekıl bence onunla ılgılenıyorlarndao başarılı bir sezon mu geçirmiş renktaş kaçırmışım
severiz çöpüZamanında iyi çıkış yaptı, bu forumda ilk yazanım ama çöpün teki artık.
Bu takima neden tjk kdr kondisyon yukleyemiyoruz yillardir knkseveriz çöpü
evet statsal olarak başarılı dogru.11 gol 9 asıst yaptıgı ıcın benım aklıma o gelıyor begendıgımden ya da ıstedıgımden dolayı soylemıyorum ama dusuncem bu sekıl bence onunla ılgılenıyorlar
galasevgısının bahsettıgı turkıyede gecen sezon basarılı olmus oyuncu dedıgı muhtemelen Ndao Onyekurunun yerıne dusunuldugunu dusunuyorum.
Tebriklerkardeşm piyasa bakın bünyamin balcı 5 milyon berkan kutlu 3.5 milyon nerden bulcaz türko. gurbetçi mi toplıcaz ki orda da klüpler türk çakal külüpleri gibi piyasa yaptırıyor bu statü yüzünden. akıllı olur musunuz
Kötü kondisyon koçları ile çalışıyor FT. Tudor'u övmüyorum ama onun yüklediğini yükleyemedi 1 maç olsun onu göremedik.Bu takima neden tjk kdr kondisyon yukleyemiyoruz yillardir knk