Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.567
- 6.006
- 1.983
ınsallah onyekuru alınır ben onyekuruyu ıstıyorum ama ndao gelırse sasırmamGeçen merkez orta saha olduğunu söylemişti. Başka bir isimle daha ilgilenmiyorsak Berkan o isim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ınsallah onyekuru alınır ben onyekuruyu ıstıyorum ama ndao gelırse sasırmamGeçen merkez orta saha olduğunu söylemişti. Başka bir isimle daha ilgilenmiyorsak Berkan o isim.
keyifli bir oyuncu keşke gelseBünyamin Balcı nasil oyuncu?
Kaca alinir?keyifli bir oyuncu keşke gelse
Niye olm öv herif muthis sezon oncesi yukledi.Kötü kondisyon koçları ile çalışıyor FT. Tudor'u övmüyorum ama onun yüklediğini yükleyemedi 1 maç olsun onu göremedik.
Paulinhonun arkasında Gedson ve 1 cigersiz daha olmalı. top yapmayı bilen tabiki. Ceyhun gülselam gibi demiyorum. Kanatlar bekler tempolu olmaliGhezzal ismi umarim ilk hedef degildir o pozisyon icin, oyle muazzam bir oyuncu degil, oraya daha iyi oyuncular bulunup alinir. Yasi da 30'a gelmis bundan sonra nasil oynar bilemiyorum.
Paulinho gelsin, yasi 30+ olmasi onun oynadigi bolgede problem olmaz herif hem gol atmasini biliyor ve bonservisi elinde.
alınamaz, çünkü piyasa uçuk. Ki yabancı takipçileri de var bünyaminîn (grassopers falan) o yüzden antalya'nın eli güçlü.Kaca alinir?
Ben her daım Onyekuruyu ısterım pozısyon olmadıgı macta bıle savunma arkasına kacabılıyor sureklı golle burun buruna Ndao gelırse sasırmam ama vardır bızım boyle sacmalıklarımızevet statsal olarak başarılı dogru.
hiç sevmiyorum oyununu ben ki bizim ndao tipte bi adam bulamayıp karagümrük'ü zengin etme ihtimalimiz bile beni sinirlendiriyor.
Keşke Berkan olsa o çocukta potansiyel var. En azından ligde işimize yarar.Berkanda olabilir.
kim yükledi?Niye olm öv herif muthis sezon oncesi yukledi.
Antrenmanlarda kötü. Hoca muhtemelen emeklilik yaklastikca içi de çürüyor. Eski hirs yok gibi.
Serdar Ali denilen Galatasaray düşmanı herifin haberleri paylaşıyor burada kimsede napiyorsun demiyor küfür etse yine paylaşılacak galiba izin vermeyin böyle şeylere antu değil.burasi
ben onyekuru gelmemesine okeyimBen her daım Onyekuruyu ısterım pozısyon olmadıgı macta bıle savunma arkasına kacabılıyor sureklı golle burun buruna Ndao gelırse sasırmam ama vardır bızım boyle sacmalıklarımız
Kaca alinir?
sağ performansı kötü os performansı da eh iştekeyifli bir oyuncu keşke gelse