Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bünyamin Balcı nasil oyuncu?

Kötü kondisyon koçları ile çalışıyor FT. Tudor'u övmüyorum ama onun yüklediğini yükleyemedi 1 maç olsun onu göremedik.
Niye olm öv herif muthis sezon oncesi yukledi.

Antrenmanlarda kötü. Hoca muhtemelen emeklilik yaklastikca içi de çürüyor. Eski hirs yok gibi.

Ndao muhabbetinin gerçek olduğunu düşünmüyorum.

Hurma bizi sevmeden bırakmaz , o parayı da veremeyiz.

Arda-Emre-Ömer- Emre Akbaba tribün transferleri tamam takıma kimleri alacaklar.

Ghezzal ismi umarim ilk hedef degildir o pozisyon icin, oyle muazzam bir oyuncu degil, oraya daha iyi oyuncular bulunup alinir. Yasi da 30'a gelmis bundan sonra nasil oynar bilemiyorum.

Paulinho gelsin, yasi 30+ olmasi onun oynadigi bolgede problem olmaz herif hem gol atmasini biliyor ve bonservisi elinde.
Paulinhonun arkasında Gedson ve 1 cigersiz daha olmalı. top yapmayı bilen tabiki. Ceyhun gülselam gibi demiyorum. Kanatlar bekler tempolu olmali

evet statsal olarak başarılı dogru.
hiç sevmiyorum oyununu ben ki bizim ndao tipte bi adam bulamayıp karagümrük'ü zengin etme ihtimalimiz bile beni sinirlendiriyor.
Ben her daım Onyekuruyu ısterım pozısyon olmadıgı macta bıle savunma arkasına kacabılıyor sureklı golle burun buruna Ndao gelırse sasırmam ama vardır bızım boyle sacmalıklarımız

Ghezzal'i hiç istemem. 30 yaşına girecek, son yüklü sözleşmesini yapacak muhtemelen, yüksek maaşa kapak atmak istiyordur. Kuzey Afrikalı, Bjk dışında oynadığı üç takımda da dikiş tutturamamis. Tamam geçen sezon güzel istatistik yaptı ama benzerlerini Ndao, Halil ve Gradel de yaptı. Duran topları dışında bir albenisini göremiyorum.

Takıma ilk başta oyuncu izleme ekibi transfer edilmesi gerekiyor diye kaç zamandır yazıyorum. Alınan oyuncular hep bilindik çoğu turkiye ligi başka ülke lig mı yok?
Isıtan gün bu topa girecek sandım ama görünen o ki yanilmisiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt