Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.349
- 2.238
Bence daha öncelikli işlerimiz var ama bu haberlerden rahatsızlık duymaları bile güzel.Sırf bu yüzden gelmeli
Hep bize mi olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence daha öncelikli işlerimiz var ama bu haberlerden rahatsızlık duymaları bile güzel.Sırf bu yüzden gelmeli
Seni sağduyulu olmaya çağırıyorum renkdasGene mi Antrenman ulan yeminimi bozduracaksiniz en sonunda bana .
Hep ayni seyleri soyleyip duruyorlar.Seni sağduyulu olmaya çağırıyorum renkdas
Bu tiplerin de , senelerdir her gittiğimiz topçulara başka kulüpler gittiğinde sesi çıkmıyordu.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
neden raporladın o mesajı
raporlamadım birader deneden raporladın o mesajı
he göremem aynen...raporlamadım birader de
göremezsin zaten
sen
hayırdır
ilgilendirmez senihe göremem aynen...
iyi günler
Başarılı olacaksak şeetmişim şeffaflığına. Hep biz iyi kalalım hep biz temiz olalım ama rakipler istediğini yapsın. Yok öyle. Artık kuralına göre oynamak lazım. 2 sezondur efendi takıldığımız için başarılı olamadık.Mcengiz yonetiminin irfan’i 11 milyona kadar cikartip fenere kakaladigi, fenerin irfani aciklar aciklamaz bizim gedson’u duyurmamiz son yillarin en buyuk olayi aslinda ama hic konusulmadi. Akli basinda futbolu bilen tum fenerliler kudurmustu o gun
Terim cikti yonetimi taca atmaya calisti, irfan’i muhammed’i halil’i istiyorum dedi
Mcengiz alni ak basi dik 1 sekilde irfan’i fenere 11 milyona kakalayıp irfan’dan 3 gömlek üstün ve terimin kameralar onunde istedigi tüm topcuları getirdi bu olayi da unutmayin. Mcengiz’in tek kabahati seks aciklamasi. Ha aday olmamalıydı ipin ucu kopmustu orasi ayri. Ama mcengiz’e yapilan elestirilerin yüzde 5’i burak elmas’a yapilmiyor
Mcengiz ne yapsa elestiriliyordu, burak elmas gelir gelmez gs kültüründen gelen şeffaflığı kaldırdı kime ne verdigimiz belli degil artik medya maymunlarının ağzına bakacagiz ücret konusunda, fenerden bi farkimiz kalmadi bu konuda
elestiri yapmaktan cekinmeyin isinize geleni savunmayin. bu seffaflik cok buyuk bi darbe, galatasarayin basarili olmasinin en buyuk nedeni kim olursa olsun elestirmekti, simdi bakiyorum burak elmas’a toz kondurmuyor kimse