Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisinin birbiriyle alakası yokDemek ki dieng olmadığı için Berkan’a yöneldik yerli piyasadan
Başarılı olacaksak şeetmişim şeffaflığına. Hep biz iyi kalalım hep biz temiz olalım ama rakipler istediğini yapsın. Yok öyle. Artık kuralına göre oynamak lazım. 2 sezondur efendi takıldığımız için başarılı olamadık.
Farketmez hoca da şuan ne oynayacağını bilmiyor. Transferlere göre şekillenecek oyun tarzıİkisinin birbiriyle alakası yok
Mcengiz yonetiminin irfan’i 11 milyona kadar cikartip fenere kakaladigi, fenerin irfani aciklar aciklamaz bizim gedson’u duyurmamiz son yillarin en buyuk olayi aslinda ama hic konusulmadi. Akli basinda futbolu bilen tum fenerliler kudurmustu o gun
Terim cikti yonetimi taca atmaya calisti, irfan’i muhammed’i halil’i istiyorum dedi
Mcengiz alni ak basi dik 1 sekilde irfan’i fenere 11 milyona kakalayıp irfan’dan 3 gömlek üstün ve terimin kameralar onunde istedigi tüm topcuları getirdi bu olayi da unutmayin. Mcengiz’in tek kabahati seks aciklamasi. Ha aday olmamalıydı ipin ucu kopmustu orasi ayri. Ama mcengiz’e yapilan elestirilerin yüzde 5’i burak elmas’a yapilmiyor
Mcengiz ne yapsa elestiriliyordu, burak elmas gelir gelmez gs kültüründen gelen şeffaflığı kaldırdı kime ne verdigimiz belli degil artik medya maymunlarının ağzına bakacagiz ücret konusunda, fenerden bi farkimiz kalmadi bu konuda
elestiri yapmaktan cekinmeyin isinize geleni savunmayin. bu seffaflik cok buyuk bi darbe, galatasarayin basarili olmasinin en buyuk nedeni kim olursa olsun elestirmekti, simdi bakiyorum burak elmas’a toz kondurmuyor kimse
Semih cigdemin yeminini bozduracaksiniz artikFarketmez hoca da şuan ne oynayacağını bilmiyor. Transferlere göre şekillenecek oyun tarzı
Assambalongayı boşa almadılar heralde. 3-5-2 yap kadroyubalotelli
bruma belhanda akintola
o herif olur zaten ilerde yawAssambalongayı boşa almadılar heralde. 3-5-2 yap kadroyu
Ben zaten şeffaflığın kaldırılmasını savunmuyorum, gönül ister ki bütün takımlar uysun herkes adil ve eşit yarışsın ancak onlar uymuyorsa da kuralına göre oynamamızda bir sakınca görmüyorum. Bu ülkede kibarlık, centilmenlik, efendilik her zaman başarısız olmuştur. Fb kurallara uysaydı geçen sezon ilk 5'e bile giremezdi.Neden 2 sezondan bahsediyorsunuz ki son 10 sezona bakin, son 5 sezon 10 sezon 20 sezon her periyotta lideriz
Dogruyu yap kültüründen uzaklasma bu periyotlara devam edersin denklem bu kadar basit
Adam seffafligi kaldirdi, fenerde en cok elestirdigimiz olaydi bu, bunu da savunmayin artik elmas’a toz kondurmamak icin
tayyip-rassul tandemi süper lige yeter yawAdanademirin savunma kan ağlıyor. Bunlar paso hücuma adam alıyor o savunmayı bu hücum hattı bile kurtaramaz
Içtin mi Dün