Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Minimum olması gereken kadro bu daha aşağısı bizi kurtarmaz

Muslera
Kaan Alpaslan Marcao Moreno
Dieng
Paulinho Gedson
Ghezzal Mohammed Barış

şu kadro şampiyon olur diye düşünüyorum

Başarılı olacaksak şeetmişim şeffaflığına. Hep biz iyi kalalım hep biz temiz olalım ama rakipler istediğini yapsın. Yok öyle. Artık kuralına göre oynamak lazım. 2 sezondur efendi takıldığımız için başarılı olamadık.

Neden 2 sezondan bahsediyorsunuz ki son 10 sezona bakin, son 5 sezon 10 sezon 20 sezon her periyotta lideriz

Dogruyu yap kültüründen uzaklasma bu periyotlara devam edersin denklem bu kadar basit

Adam seffafligi kaldirdi, fenerde en cok elestirdigimiz olaydi bu, bunu da savunmayin artik elmas’a toz kondurmamak icin

Mcengiz yonetiminin irfan’i 11 milyona kadar cikartip fenere kakaladigi, fenerin irfani aciklar aciklamaz bizim gedson’u duyurmamiz son yillarin en buyuk olayi aslinda ama hic konusulmadi. Akli basinda futbolu bilen tum fenerliler kudurmustu o gun

Terim cikti yonetimi taca atmaya calisti, irfan’i muhammed’i halil’i istiyorum dedi

Mcengiz alni ak basi dik 1 sekilde irfan’i fenere 11 milyona kakalayıp irfan’dan 3 gömlek üstün ve terimin kameralar onunde istedigi tüm topcuları getirdi bu olayi da unutmayin. Mcengiz’in tek kabahati seks aciklamasi. Ha aday olmamalıydı ipin ucu kopmustu orasi ayri. Ama mcengiz’e yapilan elestirilerin yüzde 5’i burak elmas’a yapilmiyor

Mcengiz ne yapsa elestiriliyordu, burak elmas gelir gelmez gs kültüründen gelen şeffaflığı kaldırdı kime ne verdigimiz belli degil artik medya maymunlarının ağzına bakacagiz ücret konusunda, fenerden bi farkimiz kalmadi bu konuda

elestiri yapmaktan cekinmeyin isinize geleni savunmayin. bu seffaflik cok buyuk bi darbe, galatasarayin basarili olmasinin en buyuk nedeni kim olursa olsun elestirmekti, simdi bakiyorum burak elmas’a toz kondurmuyor kimse

Bazı şeylerin çok fazla ulu orta açıklanması bana göre sorunlu, ancak bunca akçenin söz konusu olduğu ve spekülasyona açık bir alan olan futbol takımlarının daha şeffaf olması gerekir. Bugün Emre sözleşme yaptı ve bazı sorgulamar yapılıyor haklı haksız. İşte bunun önüne geçmek ve aynı zaman köktü niyetli hareketleri engellemek için gerekiyor şeffaflık. Cengiz dürüst çalışkan ve Galatasaray’a iyi niyetle hizmet etmeye gayret etti. Hataları asla art niyetten olmadı.. ve arayacaz gibi Cengizi… Hizmetleri için teşekkürler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi ara Bursa'Dan Batuhan Kör, Burak Kapacak, Ismail Çokçalış icin 6 milyon avro verdik. 15 istiyorlar diye bir duyum vardı.
Cok mantikli hamle 7-8 e kapanabilirse harika olur

Neden 2 sezondan bahsediyorsunuz ki son 10 sezona bakin, son 5 sezon 10 sezon 20 sezon her periyotta lideriz

Dogruyu yap kültüründen uzaklasma bu periyotlara devam edersin denklem bu kadar basit

Adam seffafligi kaldirdi, fenerde en cok elestirdigimiz olaydi bu, bunu da savunmayin artik elmas’a toz kondurmamak icin
Ben zaten şeffaflığın kaldırılmasını savunmuyorum, gönül ister ki bütün takımlar uysun herkes adil ve eşit yarışsın ancak onlar uymuyorsa da kuralına göre oynamamızda bir sakınca görmüyorum. Bu ülkede kibarlık, centilmenlik, efendilik her zaman başarısız olmuştur. Fb kurallara uysaydı geçen sezon ilk 5'e bile giremezdi.

Adanademirin savunma kan ağlıyor. Bunlar paso hücuma adam alıyor o savunmayı bu hücum hattı bile kurtaramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt