Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ffp'yi hallettik diye yarım saat yayın yapanlar borçsuzluk kağıdından felan niye bahsetmedi hiç
işleri güçleri şovdu iyi kurtulduk

tayyip biraz sakar ama ben rassoul'u begeniyordum izlediğim maçlarda çok sıkıntı yaratacağını dusunmuyorum süper ligde
Resulu Trabzon istiyordu da pek gelişme olmadı kesinlikle süper lig seviyesinde rahat oynar. Tayyip olmazsa Samet oynar yav devre arası Sivas falan istiyordu onu da

Başkan Murat Sancak: Balotelli Önümüzdeki Hafta Türkiye’ye Gelip Son Görüşmeleri Yapacağız.

Başkan Murat Sancak: Balotelli’nin Maaşının Yarısını Sponsor Karşılayacak
hayat ne garip ya

5 sene önce nice de kruvasan yiyen adamlar 5 sene sonra adana dürümün arasına sumaklı soğan koyacak açık ayran falan isteyecek. tuhaf

resized_e3acf-14c8cb86aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

Anadolu takimlari bile oynatacak türk oyuncu bulamiyor. Bu kel Nihat'tan en gec seneye kurtuluruz. Secime giderler.

hayat ne garip ya
5 sene önce nice de beraber oynayan adamlar 5 sene sonra adana dürümün arasına sumaklı soğan koyacak açık ayran isteyecek. tuhaf
resized_e3acf-14c8cb86aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg
Gerçekten tuhaf.. Ama başkanın bu derece gaza gelmesi biraz sıkıntı yaratacak ilk seneden böyle büyük hamleler korkutmuyor değil

Gerçekten tuhaf.. Ama başkanın bu derece gaza gelmesi biraz sıkıntı yaratacak ilk seneden böyle büyük hamleler korkutmuyor değil
20 tane boş beleş herif alınacağına çok uçmadan 3 4 tane nokta transfer kulup batırmaz. İlk sene çok önemli süper ligde ilk sene g*tü kurtarırsan düşmüyorsun kolay kolay

Ömer Emre.T Emre .A Arda
Bu tür yerlilere tepki göstermeyin arkadaşlar. Yabancı sınırı geldi!
Zaten ekonomik zorluk var.
inanın hoca olsanız sizde uzatırsınız burdan eleştirmek kolay
- şehrimin takımı son 3 haftaya 9 puan öndeyken şampiyonluğu verdi. Çünkü Arda gibi oynamasada takıma aidiyet hisseden oyuncular yokdu. Sadece sahaya bakmayın. Saha dışı da onca oyun dönüyor. Bu oyuncular bu oyunlara fren bile oluyorlar

20 tane boş beleş herif alınacağına çok uçmadan 3 4 tane nokta transfer kulup batırmaz. İlk sene çok önemli süper ligde ilk sene g*tü kurtarırsan düşmüyorsun kolay kolay
Kulüp 2 ay önce şirketleşti zaten anlık borçsuz bir kulüp ben de pek sıkıntı olacağını sanmıyorum da başkana güvenim yok ilk kötü sonuçta hoca kovar yine

Rodop'un dediği Adam Ounas imiş
10 numara için

Süleyman Rodop: "Diagne kendine takım bulmuş. Diagne İngiltere'de kalacak. Transferin olmama ihtimali %1 falan."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt