- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.287
- 4.338
ffp'yi hallettik diye yarım saat yayın yapanlar borçsuzluk kağıdından felan niye bahsetmedi hiç
işleri güçleri şovdu iyi kurtulduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resulu Trabzon istiyordu da pek gelişme olmadı kesinlikle süper lig seviyesinde rahat oynar. Tayyip olmazsa Samet oynar yav devre arası Sivas falan istiyordu onu datayyip biraz sakar ama ben rassoul'u begeniyordum izlediğim maçlarda çok sıkıntı yaratacağını dusunmuyorum süper ligde
hayat ne garip yaBaşkan Murat Sancak: Balotelli Önümüzdeki Hafta Türkiye’ye Gelip Son Görüşmeleri Yapacağız.
Başkan Murat Sancak: Balotelli’nin Maaşının Yarısını Sponsor Karşılayacak
ffp'yi hallettik diye yarım saat yayın yapanlar borçsuzluk kağıdından felan niye bahsetmedi hiç
Mami isteBu ligin bugu guclu fizikli becerikli atletik forvet
Gerçekten tuhaf.. Ama başkanın bu derece gaza gelmesi biraz sıkıntı yaratacak ilk seneden böyle büyük hamleler korkutmuyor değilhayat ne garip ya
5 sene önce nice de beraber oynayan adamlar 5 sene sonra adana dürümün arasına sumaklı soğan koyacak açık ayran isteyecek. tuhaf
![]()
20 tane boş beleş herif alınacağına çok uçmadan 3 4 tane nokta transfer kulup batırmaz. İlk sene çok önemli süper ligde ilk sene g*tü kurtarırsan düşmüyorsun kolay kolayGerçekten tuhaf.. Ama başkanın bu derece gaza gelmesi biraz sıkıntı yaratacak ilk seneden böyle büyük hamleler korkutmuyor değil
hayat ne garip ya
5 sene önce nice de kruvasan yiyen adamlar 5 sene sonra adana dürümün arasına sumaklı soğan koyacak açık ayran falan isteyecek. tuhaf
![]()
2 dk twitter romantikleri gibi olayım dedim ula
Kulüp 2 ay önce şirketleşti zaten anlık borçsuz bir kulüp ben de pek sıkıntı olacağını sanmıyorum da başkana güvenim yok ilk kötü sonuçta hoca kovar yine20 tane boş beleş herif alınacağına çok uçmadan 3 4 tane nokta transfer kulup batırmaz. İlk sene çok önemli süper ligde ilk sene g*tü kurtarırsan düşmüyorsun kolay kolay
Bu sene son seneleri mi bunlarinAnadolu takimlari bile oynatacak türk oyuncu bulamiyor. Bu kel Nihat'tan en gec seneye kurtuluruz. Secime giderler.
belo imza attiktan sonra balo'ya bu sarkiyi gönderip adana'ya gidek mi diye sorduysa bu is bitmistir zaten. ilk ucakla gelir2 dk twitter romantikleri gibi olayım dedim ula