Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Yarın gedson-barış açıklanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera'nın maaşının 100,200 altına kabulse gelsinPaulinyo 3 sene üst üste zamlı kontrat istiyor Galatasaray bunu ödeyemez
kadir
Perf odakli bi sozlesme olabilir, hem kendisi hem biz kazaniriz. Garanti parayı yuksek tutmaya lüzum yok.Paulinyo 3 sene üst üste zamlı kontrat istiyor Galatasaray bunu ödeyemez
kadir
Tek duran topçumuzNiye Omer?
Hagi bu yaşta omerden çok daha iyi oynar şaka yapmıyorumNiye Omer?
Sadece biz de değil Süper lig takımları yayıncı kuruluş ve Tff'nin arasında anlaşmazlıktan ve tam paranın hala yatırılmaması yüzünden dolayı alamadılar diye biliyorum. Transferin ligimiz de şu an durgun olmasının sebeplerinden biri de bu sanıyorum.Süleyman Rodop:
"Galatasaray hala yayıncı kuruluştan parasını alamadı."
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Omar artık dönmesin zaten yolları ayıralımİsmail Çokçalış'ın sakatlığı var ve Omar'da zaten geç dönecek sağ beke böyle bir hamle yapamayız.
Sırf heybetine aldanıp ezel-ebed direkt 6 sanan çok kişi var...
ifşalanmıştı bu
İşte öylesi daha gerçekçiifşalanmıştı bu
Vergi konusunu eksajere ettim orası öyle de bu adamların servetinin nereden geldiğini göz ardı edemezsinizAbi bu iddialarda çok gülünç. Devlet 4 büyüklerin her sene vergisini silmiyor mu? Ya da tesisler için vs beleş arazi vermiyor mu? Her sene 3 büyük kulüp başkanı saraya Reise ziyarete gitmiyor mu? Hepsine akpspor diyelim o zaman
Bir foto inadına Galatasaray'ın kasasından kolombiyalıya 200 milyon tl çıktıŞu hale bak.3'üz çocuklara alınan tek oyuncagi çekiştirir gibi.![]()