Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrenin bence potansiyeli çok daha fazla şu şutlarını bir gösterse avrupa yolu açık olabilir, ama ben emrenin çok daha iyi olduğunu varsayıyorum almaya çalışsak ne kadara mal olur
adaşına torpil geçiyorsun gibime geldi.
berkanı alamayız zaten en az 5m isterler laf olsun diye sormuştum

şöyle bir tane gol atamadı uğursuz

şöyle bir tane gol atamadı uğursuz

Bu 3 gole yakın bir pozisyonu da yok emrenin belki hocanın şut çekme direktifi vardır belki o yönde antrenman yapılmıyordur ama şu da var sivastaki rahatlık ile cimbomdaki rahatlık bir değil emre o kadar serbest bir pozisyonda oynuyordu ki sivasta kafası da rahattı taraftar da strese sokmuyordu. Hoca 6 7 maçlık periyotta attı emreyi serbeste taylan+belo ile birlikte sezonun en iyi topunu oynadık şimdi bu şekil vursa taraftar 2 3 e sabreder girmezse oflar poflar ayaksız imalarında bulunur linç kültürü çok kötü

Bu 3 gole yakın bir pozisyonu da yok emrenin belki hocanın şut çekme direktifi vardır belki o yönde antrenman yapılmıyordur ama şu da var sivastaki rahatlık ile cimbomdaki rahatlık bir değil emre o kadar serbest bir pozisyonda oynuyordu ki sivasta kafası da rahattı taraftar da strese sokmuyordu. Hoca 6 7 maçlık periyotta attı emreyi serbeste taylan+belo ile birlikte sezonun en iyi topunu oynadık şimdi bu şekil vursa taraftar 2 3 e sabreder girmezse oflar poflar ayaksız imalarında bulunur linç kültürü çok kötü
Kendini niye cevaplıyon kardeşim

transferde son durum nedir
gelenler gidenler
son gelişmeleri aktarır mısın

O kadar cok isimle görüsüyorlar ki.
Hangisni desem yalis cikacak diye birsey demiyorum.

Omarin yerine :
Larsen
Balcı
Görer
Buta

Aliou Dieng bonserviz yüksek.

Paulinho 2.75‘e evet derse gelir (Bonus haric)

Burak Ince‚de B.Leverkusen‘de talip daha fazla bonserviz veriyor.
Berkan Kutluyu istiyoruz.

Adam Ounas olabilir so senesi.

alternatifler cok yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt