Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Gedson gelsin yeter başka transfere gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emrenin bence potansiyeli çok daha fazla şu şutlarını bir gösterse avrupa yolu açık olabilir, ama ben emrenin çok daha iyi olduğunu varsayıyorum almaya çalışsak ne kadara mal olursol içde emre kılınç kadar oynayamaz mı
bir şey yazardım ama içeri alırlarŞimdi dışarı çıkıyorum. 19.05 civarı evde olacağım. Bombalar hazır olsun lütfen
adaşına torpil geçiyorsun gibime geldi.emrenin bence potansiyeli çok daha fazla şu şutlarını bir gösterse avrupa yolu açık olabilir, ama ben emrenin çok daha iyi olduğunu varsayıyorum almaya çalışsak ne kadara mal olur
piyasa uçmuş metin2den daha yeni caps atmışsın oradan devam edeyim serverler birleşince piyasa böyle artardı
şöyle bir tane gol atamadı uğursuz
Kendini niye cevaplıyon kardeşimBu 3 gole yakın bir pozisyonu da yok emrenin belki hocanın şut çekme direktifi vardır belki o yönde antrenman yapılmıyordur ama şu da var sivastaki rahatlık ile cimbomdaki rahatlık bir değil emre o kadar serbest bir pozisyonda oynuyordu ki sivasta kafası da rahattı taraftar da strese sokmuyordu. Hoca 6 7 maçlık periyotta attı emreyi serbeste taylan+belo ile birlikte sezonun en iyi topunu oynadık şimdi bu şekil vursa taraftar 2 3 e sabreder girmezse oflar poflar ayaksız imalarında bulunur linç kültürü çok kötü
sıkıntılarım varKendini niye cevaplıyon kardeşim
O zaman kesin o transfer olmadı. Rodop ne diyosa tersi çıkar.
transferde son durum nedirIngiltere
transferde son durum nedir
gelenler gidenler
son gelişmeleri aktarır mısın
Rotasyonda yapacağımız için bu ligde oynarBerkan bizde 11 oynar mı
modluğu bırakma vakti gelmiştirsıkıntılarım var