Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkemize gelen (diğer kulüpler de dahil) oyuncuların genelde düşüş yaşaması antrenman kalitesi yetersizliği ile açıklanabilir mi?
Hayır. Hagi-Kuyt gibi olumlu örnekler de var...Bu dediğin genel olarak doğru olsa da Fernando için geçerli değil. Gittiği sezon ''Geldim, gidiyorum'' hesabı katıldığı kampa nasıl tam fit halde geldiğini söyledim; önceki sezon pelte kıvamında gelmişti oysa...

Paulinho umarim gelmez. Bos transfer olur. Genclere yatirim yapmaliyiz

Paulinho umarim gelmez. Bos transfer olur. Genclere yatirim yapmaliyiz
1625411678358.gif

Herkes yerli oyuncularla yapılan sözleşmelere takmış. Emin olun yabancı sınırı olmasa bizdeki yerlilerin hiçbirisiyle sözleşme uzatılmazdı. Burası Galatasaray, maalesef vasat da olsa 50 bin euroya oynatacak durumda değilsin, takımda mutlaka ikilik ve gruplaşma çıkar. Hadi bakalım İlk 11’e yazabileceğimiz yerli oyunculardan, 3-4 tane ucuzundan bulun da kadroya yazalım. Bursa bile 3 oyuncuya 15m euro istemiş. Hoca herşeyin farkında yerliler vasat olduğu için yabancıları elit dizmeye çalışıyor. Onyekuru bile malum.

Onyekuru
Gedson
Halil
için merak etmeyin.
Galatasaray'ın suyundan içen, havasını soluyan ve bu aileyi tanıyan oyuncular gerekli fedakarlıkları yapacaklardır....
Şu profesyonel ortamda Galatasaray'ımız açısından bu durum gerçekten çok güzel ve övünülesi bir bağlılık.

paulinho come to gs yorumlarını beğeniyormuş etkileşim için yaptığını düşünmeye başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt