Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG-20171211-WA0020.webp

Emre T. Emre A. Arda T. Taylan A. Aytaç K. Alpaslan Ö. Ömer B. Kerem A. Yunus A.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih/Okan, Oğulcan Ç. Emre K. Altyapı oyuncularından en az 2 oyuncu ve BAY ile H. İbrahim D. İle birlikte 16 topçu yapıyor. Zorunlu 3 kontenjan için bu kadar oyuncuya gerek var mı? Bu kadar oyuncular var iken yine anlaşma yapılması her halükarda bunlar sözleşme yapılmasının göstergesi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herkes müsterih olsun, en kısa zamanda transferleri duyuracağız.

en kısa zamanda.
EN KISA ZAMANDA.
en KISA zaman.

bu cümlenin acil yasaklanması gerekiyor. kap gelmeyeceğini sabahtan yazıyorum fakat bile bile sinirleniyor insan.

Profesyonel futbolcumuz Emre Akbaba’nın sözleşmesi 2022-2023 sezonu sonuna dek uzatıldı.

Kulübümüzle 2 yıllık yeni sözleşmeye imza atan Emre Akbaba, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Çok mutlu olduğunu belirten Akbaba’nın açıklamaları şöyle:

“Kulübümle sözleşme uzattığım için çok mutluyum. Burada gerçekten büyük başarılar elde etmek istiyorum. Bundan önceki süreçte sakatlıklar oldu, sıkıntılar oldu ama umarım önümüzdeki 2 yıl ben ve takım arkadaşlarım için sakatlıksız, kazasız, belasız geçer. Çok güzel 2 yıl olur ve şampiyonluklarla, kupalarla süslendiririz. Gerçekten özledim takım arkadaşlarımı da onlarla birlikte çalışmayı da. Hocalarımızla birlikte inşallah güzel çalışmalarımızı yapıp, PSV Eindhoven maçına hazırlanmak istiyoruz.”

Profesyonel futbolcumuz Emre Akbaba’nın sözleşmesi 2022-2023 sezonu sonuna dek uzatıldı.

Kulübümüzle 2 yıllık yeni sözleşmeye imza atan Emre Akbaba, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Çok mutlu olduğunu belirten Akbaba’nın açıklamaları şöyle:

“Kulübümle sözleşme uzattığım için çok mutluyum. Burada gerçekten büyük başarılar elde etmek istiyorum. Bundan önceki süreçte sakatlıklar oldu, sıkıntılar oldu ama umarım önümüzdeki 2 yıl ben ve takım arkadaşlarım için sakatlıksız, kazasız, belasız geçer. Çok güzel 2 yıl olur ve şampiyonluklarla, kupalarla süslendiririz. Gerçekten özledim takım arkadaşlarımı da onlarla birlikte çalışmayı da. Hocalarımızla birlikte inşallah güzel çalışmalarımızı yapıp, PSV Eindhoven maçına hazırlanmak istiyoruz.”
ortamı germeyelim

Bugün de hüsran

Artık bjkliyim 19.04 açıklamasıyla beni kazandılar

Yarım sezonda 3 gol atan forvet nsl iş yapıyor yaw. Oyun olarakta 1-2 mac haric ortalama altında kalıyordu.

Diagneyi 2 milyona satmak bile maasiyla beraber kârdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt