Onat Can Sağıroğlu
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 20.084
- 26.267
- 2.928
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre T. Emre A. Arda T. Taylan A. Aytaç K. Alpaslan Ö. Ömer B. Kerem A. Yunus A.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ortamı germeyelimProfesyonel futbolcumuz Emre Akbaba’nın sözleşmesi 2022-2023 sezonu sonuna dek uzatıldı.
Kulübümüzle 2 yıllık yeni sözleşmeye imza atan Emre Akbaba, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
Çok mutlu olduğunu belirten Akbaba’nın açıklamaları şöyle:
“Kulübümle sözleşme uzattığım için çok mutluyum. Burada gerçekten büyük başarılar elde etmek istiyorum. Bundan önceki süreçte sakatlıklar oldu, sıkıntılar oldu ama umarım önümüzdeki 2 yıl ben ve takım arkadaşlarım için sakatlıksız, kazasız, belasız geçer. Çok güzel 2 yıl olur ve şampiyonluklarla, kupalarla süslendiririz. Gerçekten özledim takım arkadaşlarımı da onlarla birlikte çalışmayı da. Hocalarımızla birlikte inşallah güzel çalışmalarımızı yapıp, PSV Eindhoven maçına hazırlanmak istiyoruz.”
biraz mola
rodallega bile 10,12 atıyorduYarım sezonda 3 gol atan forvet nsl iş yapıyor yaw. Oyun olarakta 1-2 mac haric ortalama altında kalıyordu.
Diagneyi 2 milyona satmak bile maasiyla beraber kârdır.