Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih bjk mevzuları dönmeden önce herkes aytaç yerine salihi isterdi.

Salih abartılıyor olabilir ama görüyorum ki Aytaçtan da çok beklentiye giriyorsunuz. Aytaç'ın verebilecekleri belli. Psv maçında hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Ben 2 ismin de bize ahım şahım birşey katacağını düşünmüyorum baştan beri karşıyım.. Aytaç sakatlık ceza durumlarinda idarelik oynasın yeter bize aytacla sezona gireceksek yandık zaten..

Babel en azından kendine bakıyor yaşına rağmen atletizmi gayet iyi bir de en önemlisi iyi şut çekiyor bizim takımda sut çekmeyi bilen yok maalesef.. Sırf kaleciden dönen şutları bile kaç puan getirdi.. Keşke yıllık 1-1.5 arasına oynasaydi kimse ses etmezdi ..

Ağırlaşmış, beli dönmüyor.. hele ilk geldiği sezon adam yürüyemiyordu.. diğerlerinden farkı evet şutları… bu yıl bir yıl daha yaşlanmış olacak.. ve artık 35+ ayrıca kanat gibi bir mevki bu yaşı kaldırmaz, bu yaşta ister Robben ister Ribéry ister Şakiri olsun…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kasımpaşa, Umut Bozok için Lorient'e 1 yıllık kiralama teklifi yaptı. (L'Equipe)

11 yabancı yeter. Kulüpler bunun için baskı yapmalı. 11 Yabancılı sistemde türklerin süre almama ihtimali de kalmıyor neredeyse. Federasyonu ikna etmek kolaylaşır

Elde kimsenin beğenmediği Yedlin ve 'lütfen' kadroda tutulan Omar' dan başka sağbek yokken, reelde bu sezonu kaybetmiş İsmail' in transferi saçma olur. Ki bir yıldan uzun süreli planlama yapan herhangi bir Türk takımı olmadığı konusunda her türlü tartışmaya açığım...

:kırmızıkalp:
E5XoEmBWUAAwL_W

Bu elamanı ben de takip ediyorum. Kolpaya benzemiyor.

Keşke Cialdou olsa en azından para kazabilirdik. İyi oyuncu ama yaş 28…

Yalnız bu elemana göre sözde yakışıklı genç bir stoper ile anlaşılmış hem kulüp hem oyuncu ferro olmaz ise o olacakmış. Sanırım Luyindama'nın gitmesi bekleniyor bunlar için. Bu haberi ilk defa bu elemanda gördüm. Gerçek çıkarsa yeni galasevgisi olur.

Elde kimsenin beğenmediği Yedlin ve 'lütfen' kadroda tutulan Omar' dan başka sağbek yokken, reelde bu sezonu kaybetmiş İsmail' in transferi saçma olur. Ki bir yıldan uzun süreli planlama yapan herhangi bir Türk takımı olmadığı konusunda her türlü tartışmaya açığım...

Üstad yerli sağ bek lazım sınır yuzunden para yok alternatif de yok mecbur bu tarz riskler alınacak.. bence yedlin gidecek omarın da lisansı dondurulabilir bireysel antrenmana başlamış ama hala operasyon gecirecegi konuşuluyor..

Yabancı kulüp yetkililerinin dil olarak anlaşabileceği yöneticilerimizin olması umut veriyor.

yerli sağ bek adayım

1625418241364.png

geçen sene sağ bek oynadı .izlediğim maçlarda beğenmiştim
1 sene kalmış sözleşmesinin bitmesine 500kya falan salarlar muhtemelen

ulan salih hangi takımı tuttugunu bilmesek,tinercilere neden gittigini bilmesek yiyecez

yerli sağ bek adayım

Ekli dosyayı görüntüle 129195

geçen sene sağ bek oynadı ben izlediğim maçlarda beğenmiştim
1 sene kalmış sözleşmesinin bitmesine 500kya falan salarlar muhtemelen

Buna bile 1.5-2 milyon isterler bu sezon hem sağ hem sol bekte epey kullandı Alanya ...Gerçi sözleşmesi bitiyor ama öyle 3 kuruşa yedirmezler bize

Alanyaspor, Berkan Kutlu için Galatasaray’dan 30 milyon TL bonservis bedeli talep etti.
3 milyon euro yani ben okey derdim şahsen. Karagümrük'ten de Efe Tatlı'yı Jİmmy+ Sekidika+ 500-600 bin euroya bağlar orta saha yerli rotasyonunu halletmiş bir şekilde keyfime bakardım. Taylan'a teklif varsa da 7 civarı değerlendirirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt