- 5 Eylül 2014
- 87.405
- 74.207
- 4.513
ben bir kişiye güvenirim o da hiç kimseye gardaşşKime güvenelim a dostlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bir kişiye güvenirim o da hiç kimseye gardaşşKime güvenelim a dostlar
Salih bjk mevzuları dönmeden önce herkes aytaç yerine salihi isterdi.
Salih abartılıyor olabilir ama görüyorum ki Aytaçtan da çok beklentiye giriyorsunuz. Aytaç'ın verebilecekleri belli. Psv maçında hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.
Babel en azından kendine bakıyor yaşına rağmen atletizmi gayet iyi bir de en önemlisi iyi şut çekiyor bizim takımda sut çekmeyi bilen yok maalesef.. Sırf kaleciden dönen şutları bile kaç puan getirdi.. Keşke yıllık 1-1.5 arasına oynasaydi kimse ses etmezdi ..
valla öyle gözüküyor... 6 no ismi tek tük düşüyor ciddi bir gelişme olmadıBen 2 ismin de bize ahım şahım birşey katacağını düşünmüyorum baştan beri karşıyım.. Aytaç sakatlık ceza durumlarinda idarelik oynasın yeter bize aytacla sezona gireceksek yandık zaten..
valla öyle gözüküyor... 6 no ismi tek tük düşüyor ciddi bir gelişme olmadı
Bu elamanı ben de takip ediyorum. Kolpaya benzemiyor.
Keşke Cialdou olsa en azından para kazabilirdik. İyi oyuncu ama yaş 28…
Elde kimsenin beğenmediği Yedlin ve 'lütfen' kadroda tutulan Omar' dan başka sağbek yokken, reelde bu sezonu kaybetmiş İsmail' in transferi saçma olur. Ki bir yıldan uzun süreli planlama yapan herhangi bir Türk takımı olmadığı konusunda her türlü tartışmaya açığım...
Alanyaspor, Berkan Kutlu için Galatasaray’dan 30 milyon TL bonservis bedeli talep etti.
2.913 m avro diyebilir miyiz?
yerli sağ bek adayım
![]()
Tayfur Bingöl - Oyuncu profili 25/26
Tayfur Bingöl, 32, Türkiye ➤ Kocaelispor, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 500 bin € ➤ * 11 Oca 1993, Ankara, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
Ekli dosyayı görüntüle 129195
geçen sene sağ bek oynadı ben izlediğim maçlarda beğenmiştim
1 sene kalmış sözleşmesinin bitmesine 500kya falan salarlar muhtemelen
3 milyon euro yani ben okey derdim şahsen. Karagümrük'ten de Efe Tatlı'yı Jİmmy+ Sekidika+ 500-600 bin euroya bağlar orta saha yerli rotasyonunu halletmiş bir şekilde keyfime bakardım. Taylan'a teklif varsa da 7 civarı değerlendirirdim.Alanyaspor, Berkan Kutlu için Galatasaray’dan 30 milyon TL bonservis bedeli talep etti.