- 1 Mayıs 2018
- 58.666
- 49.442
- 3.873
selam kadir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan gitmez ve sakatlığını da bu ameliyattan sonra tamamen atlattıysa yine ilk yardaki iyi performansına döner ve gelecek senede teklif alır bence. Avrupa futbolundaki 6 numara mevkisine çok uygun bir oyuncu Taylan maaşı da az 4-5 milyon falan veren kulüp çıkar.taylanı bu yaz 5-6 civarına satabilsek süper olur. yoksa diğer yıl teklif bile gelmez.
Puhaha mal
Kime güvenelim a dostlar
Bu güce güvenin !İbretlik olayı örnek diye sunmuşsun ki orada eskiden çok beğenilen Saracchi filan da vardı ve Emre' nin sakatlığı da yeni değildi üstelik. Kafan karışık anlaşılan...Yılların sakatı tasdemirden bile medet umduk ismaili de fırsat bulursa alır bizimkiler..Kaan gelirse bu konuda elimiz de rahatlayabilir en azından as bekimiz sakatlanirsa joker olarak kullanırız..
galatasaraylı odasında fatih hoca hagi posterleri bulunduracak kadar fanatik hatta ,tinerciler el altından paralar vermişler biz biraz yukarı çıksak gelirdi bize
Bu adam u21 milli takim hocasimi gercekten aradim baktim oyle gaziyor ama inanmak istemiyorum
Baris Alper YilmazBu BAY kimdir ben geri kaldım gündemden biraz![]()
Baris alper yilmaz keciorenin kanat oyuncusuBu BAY kimdir ben geri kaldım gündemden biraz![]()
Bernardo arthur yarmalenkoBu BAY kimdir ben geri kaldım gündemden biraz![]()