Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Alex nasil vasat yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim ki adı????Yok hocam Ferro olmazsa bu genç isim alınacak denmiş işte. Galasevgisi de bahsetmişti bi ara isim vermeden. Ben ihtimal vermiyordum ama farklı farklı yerler yazınca, demek ki bir yere gelinmiş. İnşallah Luyindama iyi fiyata elden çıktı demektir bu
Bunların önünde yaratici skorer bir oyuncu olmaligedson ve diengin ikisi aynı anda sahada olursa, 3. ortasahanın kim olduğu çok önemli değil bence.
bu ikili direk dominasyon.
Bu Stanciu 'yu Steaua Bükreş de oynarken takip ederim o zamanlar bayağı eski nesil maestro 10 numaraydı şimdi hakkında bahsedilenlere bakıyorum mücadele tarafına defansa olan katkısına filan değinilmiş o zamanlar daha 20'li yaşlarının başındaydı işte
Hatta kilit pas istatikstiklerini filan hatırlıyorum Hakim Ziyech/Boudebouz gibi oyuncularla birlikte Avrupa 'nın zirvesine oynuyordu. Tabii Ziyech Stanciu 'ya kıyasla çok daha göze hoş gelen serbest rolde oynayan bir oyuncuydu o dönemde ki Ziyech Ajax 'a Stanciu da Anderlecht'te transfer yapmıştı hemen hemen aynı dönemde aynı paraya transfer olmuşlardı
Şimdi o dönemden sonra izledim desem yalan olur, hatta Arabistan yapmış geri dönmüş filan. Bakıyorum da o aradan sonra bu yıl iyi skor katkısı vermiş ki benim bahsettiğim dönemde de gol +asist katkısı her zaman çok iyiydi hani özellikle duran top becerisi ve şut tehtidi olan bir oyuncuydu hani kaleyi gördüğü zaman çekinmiyordu vurmaktan, şeyi hatırlıyorum orta sahada kalesinden uzaklaşmış kaleciyi filan avlamaya çalışıyoru.Bizim takıp kaleninin içine pas yaparak girmeye çalışırken bizi sinir ettiği için böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var açıkçası. Tabii takımın bonservis beklentisi ne olur kendi ne kadar maaş talep eder bilemem ama ben o dönemdeki Stanciu 'yu takımda görmek isterim ki şimdi daha farklı yönlerde de kendini geliştirdiğinden filan bahsetmişler
Tabii o dönemlerde 2 ön-liberonun önünde tek ofansif orta saha olarak oynuyordu eğer Galatasaray 'a gelirse umarım 4-1-4-1 saçmalığına bir son veririz da artık 2 'li orta sahanın önünde Stanciu 'yu izleriz. Şu yüzden diyorum Mostafa Mohamed tamam milletin kafayla alamayacağı topu göğsüyle alır tekde sağa sola servis eder, bir-kaç saniye o topu gerektiğinde saklar hatta çalım bile dener sırtı dönükken ama nasıl deyim o topu orta sahadan alıp götürecek oyuna hükmedecek bir forvet değil, hani Benzema gibi Kane gibi Firmino gibi hatta B.Petković gibi oyunu kuran servis yapan forvet değil, daha çok o topu indirir gerektiğinde saklar, sağa sola tekde atar sonra asıl işi olan gol vuruşunu yapmak için gider pozisyon alır mesela Halil 'le oynadıkları bir maç vardı çok etkili olmuşlardı çünkü Halil o bağlantıyı sağlayabilecek bir oyuncuydu şimdi Stanciu veya bir başkası kim olur bilemem de kanat oyuncuylarıyla beklerle hatta geriden gelen orta saha oyuncularıyla Mohamed arasında bağlantı kurabilecek çok net bir hücumcuya ihtiyacımız var mesela Halil bunu yapabildiği gibi zaman zaman Gedson 'un da bunu yaptığını görüyorduk ilerde topla buluştuğunda kimi zaman Mohamed 'e kimi zaman Babel 'e çok güzel toplar servis ediyordu
Hani ne bileyim 4-1-4-1 gibi sahaya dizilip topa sahip olayım pas yapayım dediğin zaman sanki maç bitene kadar kendi aramızda o topu üçgenler kurup çevirdiğimizi dönüp dönüp Marcao & Donk & Muslera 'ya kadar geri geldiğimizi hatırlıyorum. Şimdi Stanciu 'yu bahsettiğim gibi tek hücumcu orta saha olarak kullanırsak daha cesur hücum eden bir takım görebiliriz gibi geliyor. Gerektiğinde kaleye vurur gerektiğinde çalıma girer veya kenarda koşu yapan oyunculaara kilit paslar dener
Şöyle bir takım izlemek isterdim
Mohamed
E.Kılınç-Stanciu-Transfer
Gedson-Taylan
Transfer-Marcao-Kaan-Transfer
Muslera
bi tane iskoç var onu kastediyo muhtemelenKim ki adı????
Hocam bi şekilde duymuştum, versek duyuma girer. Ama basında hiç çıkmadı. Bu sene işleri derinden götürmeye çalışıyoruz demek ki.Kim ki adı????
Biz talip olunca o işler öyle olmuyorAhmed Kutucu Başakşehir'e sadece 500.000 euro'ya gelmiş. Denenmeyecek para değilmiş ya, Halil'i alamazsan rotasyonda tutarsın, Halil gelirse kiralarsın. Valla yazık olmuş.
bi tane iskoç var onu kastediyo muhtemelen
Taylani çek 11 den ona gıcık oldum. Aytaci koy veya yeni transferi.Mohamed
E.Kılınç-Stanciu-Yarmolenko
Gedson-Taylan
van Aanholt-Marcao-Kaan- Larsen
Muslera
Çöp istemiyoruz kendine gel renktas
Mohamed
E.Kılınç-Stanciu-Yarmolenko
Gedson-Taylan
van Aanholt-Marcao-Kaan- Larsen
Muslera