Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Bordeaux ile Angers, mali nedenlerden dolayı küme düşürüldü.Ulusal Yönetim Kontrol Birimi ekipleri, Bordeaux ve Angers takımlarında yaptıkları inceleme sonucunda Bordeaux'nun ana sponsoru King Street'in çekilmesi ve Angers'in ise bir futbolcusunu Wolverhampton'a kiralamasında belge eksikliği olduğu gerekçesiyle, iki kulübü küme düşürttü.

Yok mu şunlardan alınacak isimler. Çökelim hemen

Hocam birincisi üslubunu topla istersen biraz. İkincisi arada kitap falan oku anlama yetin gelişsin. Çünkü okuduğunu anlama konusunda problemin var.

Diyorum ki elinde yerli oyuncu yok. Tek 6 numaran Taylan. Arkadaş alıntıladığın mesajda kaçırmayın demiş . Sende ona demişsin ki Avrupa’da gördüğü lig şunlar bunlar. Ben de diyorum ki elinde o mevkide tek adam var onun da mevkisi o değildi normalde , ha efsane sezon geçirdi o ayrı. O pozisyonda ülkede 3M’e alabileceğin yerli yok. Anlayabildin mi , düştü mü şimdi?

Yahu okuduğunu anla diyorsun ama benim ne yazdığımı bile algilayamiyorsun.. Benim ilk mesajımda birini bozmak göt etmek gibi bir amacım yoktu neticede berkani ne bilirim buraya gelmeden.. transfermarkttan girip bakmistim geçmişine..
Bu arkadaşi ben de dahil çoğu kişi sionun normal takımında sanıyorduk sadece bu kısımla ilgili bir düzeltme yaptım.. Ayrıca sen benim fikrimi ne kadar biliyorsun da berkani istemediğimi ima ediyorsun o tarz hiçbir söylem de yok ortada .Kitap oku diye öğüt veren adam tutmuş kafasından ürettiği bir senaryo üstünden karara varıyor..
Sen önce kendi üslubuna bak öyle üst perdeden laf çakmaya çalışana benim cevabım böyle olur..

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Bordeaux ile Angers, mali nedenlerden dolayı küme düşürüldü.Ulusal Yönetim Kontrol Birimi ekipleri, Bordeaux ve Angers takımlarında yaptıkları inceleme sonucunda Bordeaux'nun ana sponsoru King Street'in çekilmesi ve Angers'in ise bir futbolcusunu Wolverhampton'a kiralamasında belge eksikliği olduğu gerekçesiyle, iki kulübü küme düşürttü.

bize yakışmaz

Yahu okuduğunu anla diyorsun ama benim ne yazdığımı bile algilayamiyorsun.. Benim ilk mesajımda birini bozmak göt etmek gibi bir amacım yoktu neticede ben berkani ne bilirim buraya gelmeden.. transfermarkttan girip bakmistim geçmişine..
Bu arkadaşi ben de dahil çoğu kişi sionun normal takımında sanıyorduk sadece bu kısımla ilgili bir düzeltme yaptım.. Ayrıca sen benim fikrimi ne kadar biliyorsun da berkani istemediğimi ima ediyorsun o tarz hiçbir söylem de yok ortada .
Sen önce kendi üslubuna bak öyle üst perdeden laf çakmaya çalışana benim cevabım böyle olur..
Çakmak falan devam et böyle. Anlayabilsen şuan ihtiyacımız var buna bakmamak lazım demek istediğimi sıkıntı kalmıcak da olayı kim kime laf çakıyo o ona çaksın offf diye düşünürsen bir yere varamazsın

0B9FE159-2604-4741-B289-515E7344E485.webp

21475640-2ECB-4877-9BE6-B79123F373D5.webp

Valla yakışmaz diyorsun ama söylentilerde böyle şeyler dolanıyo Bordeauxun 10 numarası için

bizde de aleni şike yapanı , play-off larla hakemlerle şampiyon yapıp ödüllendirmeye çalışıyorlar , adamlar acemi iş bilmiyorlar , Fransa ligini bu kadar çöp bilmezdim

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çakmak falan devam et böyle. Anlayabilsen şuan ihtiyacımız var buna bakmamak lazım demek istediğimi sıkıntı kalmıcak da olayı kim kime laf çakıyo o ona çaksın offf diye düşünürsen bir yere varamazsın

Alıntı yaptığım arkadaşla gayet düzgün bir şekilde yazisabilirken araya giren senle sıkıntı yaşıyoruz ve sen hala kendi uslubundaki hatayı görmeden ders verme çabasındasin..

Alıntı yaptığım arkadaşla gayet düzgün bir şekilde yazisabilirken araya giren senle sıkıntı yaşıyoruz ve sen hala kendi uslubundaki hatayı görmeden ders verme çabasındasin..
Yoo boş beleş diyene kadar arada bir sıkıntı yoktu da anlamaya niyeti olan elli kere anlardı

ulan berkan çöpü yüzünden tartışır hale geldik, yazıklar olsun böyle yönetime.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt