Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli:

"Galatasaray'da 6 numara için listenin 1. sırasında Dieng bulunuyor. Kulübü 10 M€ istiyor. Galatasaray 5 M€'ya kadar kesenin ağzını açmış durumda."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haluk Yürekli:

"Galatasaray'da Aliou Dieng'in alternatifi Romdhane."

Haluk Yürekli:

"Galatasaray'da Aliou Dieng'in alternatifi Romdhane."

bu Haluk yureklinin yerinde olmak isterdim, adam bütün gün hicbirsey yapmıyor saat 22 sularında bı emojisi atıp 23:30 da kolpa yağmuruna tutuyor ortalığı , sigarasını içerken burayı takip edip bıyık altından gülüyormu acaba

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao, Feghuli, Dagne ve Babel in takımdan gitmesi yükümüzü çok hafifletir. Yapılacak transferlerden çok şunlardan kurtulmayı istiyorum, nerdeyse 20 milyon euro rahatlatır bizi. O paraya çok iyi kadro kurardık. Bunlar gitmeden kimseyi alamayız kolay kolay.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes Paulinho için ölüp bitmiş.
Bu adam 32 yaşında en fazla 1 sene üst düzey performans için değer mi böyle bir kontrata girmeye?

Falcao'dan hiç mi ders almadık?

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Donup dolasip Falcao falcao sanki 100 tane 30 yas ustu adam al diyoruz.Bi falcao tiras cikti diye hepsi kotu cikacak sanki Hagide 30dan sonra geldi verdikleri ortada Sneijder 28 yasijda geldi col genc degildi verdikleri ortada.Bi takilmisin Calkoa calkao diye.Mariano ve Fernando bile 2 sene sampiyonluk baya is yapti.

selcuk ve necati'den a takima yardimci antrenör olmaz. bunlar ne biliyor da ne ögretecek hoca olarak? mutlaka 3 tane tecrübeli adam gerekli. fatih hoca sezonun 3te1'inde yine cezali olacaksa takimi selcuk veya neco mu cikaracak?

Falcao, Feghuli, Dagne ve Babel in takımdan gitmesi yükümüzü çok hafifletir. Yapılacak transferlerden çok şunlardan kurtulmayı istiyorum, nerdeyse 20 milyon euro rahatlatır bizi. O paraya çok iyi kadro kurardık. Bunlar gitmeden kimseyi alamayız kolay kolay.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şu dörtlü bı gitse yıldız oyuncu gelmesin yine razıyım , çünkü sinirlerim bozuluyor, 4.0 önde olsak yinede sinirli oluyorum
s-575104fe7db0cc3d604e85b9d6a3099e3f9226be.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su taylani kadrolarda gordukce midem bulaniyor stopere alparslan yazarim bunu yine 11 oynatmam etobo taylan ve lyundama gecen sene bizi mahveden topcular taylanla orda olmuyor zorlamamak lazim en cok yedek olur aytac bile taylani rahat keser

Donup dolasip Falcao falcao sanki 100 tane 30 yas ustu adam al diyoruz.Bi falcao tiras cikti diye hepsi kotu cikacak sanki Hagide 30dan sonra geldi verdikleri ortada Sneijder 28 yasijda geldi col genc degildi verdikleri ortada.Bi takilmisin Calkoa calkao diye.Mariano ve Fernando bile 2 sene sampiyonluk baya is yapti.

Sadece falcao mu?

Babel,arda,feghuli,belhanda vs.
Futbol artık mücadele etmeyen isimleri kaldırmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt