Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir insan ömrünü neye vermeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çinde istese yatardı hiç de öyle yapmadı hatta bi ara barçaya geri döndü iyi de oynadı

Hocam ben yattı yatmadı muhabbeti yapmıyorum.Kariyer yıllarında çin ve arap liglerini tercih edenlerin önceliğinin futbol olduğunu düşünmüyorum. Para için Çin tercih etmiş topçu bizde düzenli ödeme alamazsa sorun da yaratır üstelik

Benim kastım efsane olacakken kestane olmayı tercih eden topçudan uzak durmaktan yana

Yerli haklarımızı nereden kullanacağız acaba

4 pozisyon bulabildim; buyrun kaliteli yerlilerle doldurun

1. Stoper (Kaan)
2. Sağ Bek (İsmail Ç)
3. OS (Taylan - Aytaç - Berkan)
4. Sol Açık (Kerem - Barış)

değerli dostlar yazdığım kadroya gülüyorsunuz fakat twitter'da, forumda, gs sözlük'te muhtemelen alamayacağımız kaan ayhan'ı kadroya yazarak 3 yerli tamamlayan renktaşlarıma göre benimki daha mantıklı. en azından elimizdeki oyuncuları yazdım. ;D

değerli dostlar yazdığım kadroya gülüyorsunuz fakat twitter'da, forumda, gs sözlük'te muhtemelen alamayacağımız kaan ayhan'ı kadroya yazarak 3 yerli tamamlayan renktaşlarıma göre benimki daha mantıklı. en azından elimizdeki oyuncuları yazdım. ;D
Ben sondaki emojiye güldüm

Bizim sağ bekler harbi büyük sıkıntı ama bu linnes yedlinden daha iyi oyuncu hemde solu yedekler adama hem zam yaptık hem yolluyoruz hakaten bu kulüp toptan transfer eğitimi almalı. Bir kere bizde oyuncu satma yok arkadaş kimseyi pazarlayamıyoruz en çok avrupada biz oynadık yine olmuyor.. Oyuncunun yaşı arttıkça maaşı artıyor yerli çöplere dünyalar veriliyor 10 senedir bir yedek kaleci bulamadık yedek medek bulacaksın bak o saçma salak goller ile gitti 1 golle şampiyonluk.. Yöneticilik hoca başkan ben anlamam arkadaş bu kulube önce bir transferden anlayan adam birde kondisyoner lazım önce bunları çözsünler..

bu güzel gif yapayım bunu :)

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
20210705_002111.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt