Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katlamadık, geçen yıldan kalan alacakları bu seneye ekleniyor. taraftar da herkese zam yaptık falan filan diye ağlıyor işte.
Böyle iş olmaz, 8 milyon yazarsan limitte de bilançoda da 8 milyon gözükür.

Yok yere 2021 bütçesi şişmiş olur, eksiye düşersin.

Burak Elmas’ın eksiklerimizi tespit ettik ve bazı oyuncularla ön görüşme yaptık dediği isimler ortaya çıktı: Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Emre Akbaba, Arda Turan. Sıradaki isimler Linnes, Ryan Donk, Etebo ve Barış Alper Yılmaz.

Not: Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk, Cengiz yönetiminin transferleri olduğu için bu listeye dahil edilmemiştir.

Ardayi sevmeyebilirsiniz, ama video gayet basarili ve guzel olmus.

Birakin adamciliga, ve armayi sevin.

Arda'dan bende hoslanmam, ama videoda icinizde Gasaray sevigisi alevlenmediyse, harbiden suphe duyarim.

Bunlar ne yaşıyor allah aşkına
Beğeni için atılan şu twitler güldürüyor beni
Arda yahu Arda işte

Böyle iş olmaz, 8 milyon yazarsan limitte de bilançoda da 8 milyon gözükür.

Yok yere 2021 bütçesi şişmiş olur, eksiye düşersin.

veremiyoruz ki herkesin kalan alacağını çat çat diye. mecbur yine önümüzdeki aylara gecikecek. bu kap mevzusunu da bu işi çözmek için yapmış olabilirler böyle bakınca makul.

B.A.Y. niye haftaya açıklanıor arkadaş.

veremiyoruz ki herkesin kalan alacağını çat çat diye. mecbur yine önümüzdeki aylara gecikecek. bu kap mevzusunu da bu işi çözmek için yapmış olabilirler böyle bakınca makul.
Alacakların yeni sözleşmeye dahil edilmesi fikrinde ben mantık göremiyorum. 300 milyon ödenmeyen para var, sen bu rakamları yeni sözleşmelere eklersen ne limit kalır ne de bilanço kalır.

Uzun vadeli senet yap gerekirse, niye yeni sözleşmeye yediriyorsun, sebebi ne?

Ansızın atılacak “Hocamızla yapılan görüşmeler sonucunda eksikleri yerleri içimizden çözmeyi hedefleyerek transferi kapattık” tweeti karşısında ne yapabilirsiniz ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt