Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 nerden cikti? Gecen sene 4 alan, ve fazla birsey oynamayan 34 yasindaki adamin maasini gercekten ikiyemi katladik?
açıklama yapmayacaklarını belirttiler kap'a. olmayacağının garantisi var mı? ben yönetimin verebileceğini düşünüyorum o rakamları.

harbiden zaman daraliyor.

Gedson
Solbek
Kanat

sart.

Arda ömer emret akbaba sözleşmelerini hiç uzatmayıp borçlarını anlaşma yoluyla takside bağlasaydık şu anda kaanın parası hazırdı

Pazarlık yapmak ile ölücülük yapmak arasında ince bir çizgi var. Biz görünen o ki bildiğin ölücülük yapıyoruz. Önümüzde CL eleme maçı var. O maçı kafadan elendik diye yazıyorum zaten de, bu takım Avrupa Ligi elemelerini de geçemez.
Ardayla başladık. Transferler deveyle geliyor müsterih olun

Alacakların yeni sözleşmeye dahil edilmesi fikrinde ben mantık göremiyorum. 300 milyon ödenmeyen para var, sen bu rakamları yeni sözleşmelere eklersen ne limit kalır ne de bilanço kalır.

Uzun vadeli senet yap gerekirse, niye yeni sözleşmeye yediriyorsun, sebebi ne?

bana maaş bütçemizi alacaklarla dümdüz şişerecez gibi gelmiyor zaten. direkt katakulli planladık diye düşündüm. he şu da var, sözleşme yenilediğimiz herkes türk ve kura göre oyuncu maaşlarında ciddi sıkıntı yaratacak bir rakama tekabül etmiyor. yani sırf feghouli'yi çıkartsan 50 tane emre, arda, ömer yenilemesi ediyor gibi toplam limitte.

Tasdemir 5
Omer 8
Akbaba 8 (en az)
Arda 8 (en az)

30 milyon TL desek. 2.9 milyon euro. Aylardır Feghouli'den Babel'den yakinip ayni parayi 4 tane acun'un hali saha takimi seviyesinde adama bayildik. O paraya orta sahaya OKUZ alinir OKUZ. Yillik 3 milyon euroya oynayacak dehset oyuncular var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt