Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Raporu gören Burak Elmas;

tenor.gif

Herhalde hoca transferleri görmeden kontrakt imzalamayacak, başka açıklaması yok.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kerem banko iyi bir 6 numara transfer ile Taylan, Emre K., Alparslan rotasyonu ile farklı 11'ler kurulur.

4 tane as oynacak topçu içerisinden seçilir. Kadro yine maç maç farklılık gösterir, stabil olmaz ama...
Bilmiyorum bana Taylan ve Emre Kılınç sabit oynattığımız yerli oyuncular olacak gibi geliyor, tabii dediğin gibi maç maç farklılık gösterebilir maç olur ki Kerem 'in sprint kalitesi ile çözmen gerekir maç olur başka bir kanat oyuncusuyla maça çıkarsın

Bu Taylan ve Emre Kılınç ikilisine ek olarak (eğer gelirse) Kaan Ayhan ve Halil Dervişoğlu 'nu ekleyebilirim, bunun haricinde Kerem 'dir tabii ki ilk tercih. Alpaslan 'ı Aytaç 'ı filan eksik olmadıkça ilk 11 'de görmeyiz diye umuyorum

Yokki bitane sağlam bi adam şu şerefsizlerin şikelerini açığa çıkaracak

Açığa çıktı ya hepsi zaten ama neoldu hiçbirşey olmadı, baskıyla nüfuzla gündem olması engellendi. Parayla eyyamla haber olmasını da kurumların çalışmasını da engelliyor koçlar. Tabi bizim yönetimler işin takipçisi olmayıp bir satır açıklama bile yapmazsa bu durum normal.

Al bu Vedat transfer şikesinin yabancı basın kaynaklı haberi:

Bu İrfancan'ın belgede sahtecilikle Kap'a 7 milyon olarak bildirilen maliyetinin Aziz Yıldırım tarafından ifşası:

Bu da Beşiktaşın Hatay şikesinin yabancı basın kaynaklı haberi:

Bizim yönetimler bu gibi hayati konularda tek satır açıklama yapmaz, hakkı yenince susup otururlar. Benim şu mesaja ayırdığım vakit kadar resmi site editörü zahmet edip yorulmadı. Ortalık boş kalınca Tff ve diğer kurumlarda konuyu birgüzel hasıraltı ettiler. Neoldu yapanın yanına kar kaldı ve kulübümüzün hakkı çatır çutur yendi.

E ama aldırdıklarını da elde tutamıyoruzki hersene komple takım dağılıyo
O zaman Diagne gibi adamlari da veto etmeli. 13 milyon cöpe gitti. Yedlin cok gereksiz bir transfer oldu mesela. Eldeki malzemeyi de iyi kullanmali. Nzonzi teknik olarak cok klas adamdi, kullanamadi. Adem Büyük en iyi forvetimizdi Gomis'ten sonra ama ayrildi.

Eren Aydin'i izledim, zehir gibi cocuk. Halil Dervisoglu yerine dene.

Sagbek Mahmut keza öyle. Yedlin yerine o yedek otursun veya sans bulsun.

4 tane sagbekimiz vardi, 1 tane adam akilli sagbek yok kadroda. Almayacaksin o zaman.

Bu ozonwafor ne iş yapar, in midir cinmidir nedir, 1 maç oynatmadı yollamadı da, görücüden kız kaçırır gibi saklıyor adamı yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt