Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi neden ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Maddi olarak geri dönüşü olmaz diyoruz.Satamayiz, son sahibi oluruz.

Artık Galatasaray'ın son sahibi olacağı futbolculara 5 milyon Euro bonservis verecek lüksü yok.Genel olarak ne vereceğinden bağımsız olarak düşün şu olayı.
28 yaşında adam son takımı olmaz 30 yaşında satarsın 31 yaşından sonra gelen kimse satılamaz ayrıca o da o yaştaki performansına bağlı 28 yaş transfer için ideal yaştır

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tutar veya tutmaz ama parcalar vs. bence abartili.

Mohamed bence daha gelismeli ilk 11 icin.

Marcao brezilyali ve belli bir teknigi vs. var. Ayrica Portekiz 1. liginde oynadi, Cezayir veya Arabistanda degil :D
Hocam Muhammed burdaki stoperleri parçaladı.

Para yok pul yok bari insanlar hayal kursunlar biraz be

Slavia pragın çıkışında önemli katkısı varsa ben de isterim tabi ki
Adamın gol- asisit katıkısı 12 üzeri neredeyse 5-6 sezondur. Arap ligine gittikten sonra belli ki orada hiç mutlu olmamış hemen dönmüş. Belçika liginde 31 maçta 5 gol 5 asisti var. Slavia'nın yükselişinde katkısı olan oyunculardan diye okudum. Ben sadece Leicester maçında izlemiştim o maçta kendisini beğenmiştim.

5 çok mu abi siz nasıl bi dünyada yaşıyorsunuz? Kaça bırakacak adamlar 2'ye 3'e mi?
Bize çok yani memleketimin paçasından borç akan, bankadan kredi alarak olmayan parayla transfer yapan kulüpleri için, yoksa İngilizler için 5 para değil mesela.

Bu arada ben reelist bir dünyada yaşıyorum sayın admin, yaşım itibariyle. Kaldıki bende isterim bu vatandaşın bize gelmesini hatta daha iyilerinin. Başka soru yoksa kaçıyorum.

abi Ndao falan diyorlar bu iş gerçekse hoca direk bıraksın abi hiç baslamayalim bu hocayla , Ndao nedir ulan
20210705_223104.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

paulinho tarzı tecrubeli ligi donunda sallayacak bir oyuncu lazımdı bize birtek ona üzüldüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt