transferler yolda demek ki !!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye istiyon kişu koreli stoperi acayip istiyorum keşke alsak
28 yaşında adam son takımı olmaz 30 yaşında satarsın 31 yaşından sonra gelen kimse satılamaz ayrıca o da o yaştaki performansına bağlı 28 yaş transfer için ideal yaştırAbi neden ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Maddi olarak geri dönüşü olmaz diyoruz.Satamayiz, son sahibi oluruz.
Artık Galatasaray'ın son sahibi olacağı futbolculara 5 milyon Euro bonservis verecek lüksü yok.Genel olarak ne vereceğinden bağımsız olarak düşün şu olayı.
Niye istiyon ki
İkisi ayrı ayrı lazım birbirine bağlı olmadan bu arada dieng ve harroui nasıl ikame oyuncular olarak düşünülmüş transfer listemizde o da şaşırtıcı harroui topla çok iyi dieng çok sert ve sağlam bir defansif orta saha planlamamiz içler acısıbize ne lazim
en fazla o kadar oynar diyeyim. aşırı kötü olur yamaxim kadar oynayamaz mı yani
renktaş bu herifi gözümde kararttın yaw :/
Hocam Muhammed burdaki stoperleri parçaladı.Tutar veya tutmaz ama parcalar vs. bence abartili.
Mohamed bence daha gelismeli ilk 11 icin.
Marcao brezilyali ve belli bir teknigi vs. var. Ayrica Portekiz 1. liginde oynadi, Cezayir veya Arabistanda degil![]()
Senin yorumunun aynisini Fbliler Mami icin yapiyordu.Geldi kadikoyde sapladi onlara .Dieng kim ortasahayi parcaliyor? Herifin oynadigi takimlara bakin allah askina
Sanki Vieira veya Kante'den bahsediyoruz![]()
Adamın gol- asisit katıkısı 12 üzeri neredeyse 5-6 sezondur. Arap ligine gittikten sonra belli ki orada hiç mutlu olmamış hemen dönmüş. Belçika liginde 31 maçta 5 gol 5 asisti var. Slavia'nın yükselişinde katkısı olan oyunculardan diye okudum. Ben sadece Leicester maçında izlemiştim o maçta kendisini beğenmiştim.Slavia pragın çıkışında önemli katkısı varsa ben de isterim tabi ki
Bize çok yani memleketimin paçasından borç akan, bankadan kredi alarak olmayan parayla transfer yapan kulüpleri için, yoksa İngilizler için 5 para değil mesela.5 çok mu abi siz nasıl bi dünyada yaşıyorsunuz? Kaça bırakacak adamlar 2'ye 3'e mi?
Oynamaz ama önce top yapabilen bi merkez ortasaha lazım ki top Stancui'ye kadar gelebilsin.gedson olmazsa olur bence harroui 10 da oynamaz heralde