Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.291
- 5.121
- 673
Ula instada bi sayfa buldum baya sağlama benziyor yav bilmiyom paylaşan varmı 27 haziranda 6 temmuz arda turan kağı gelecek demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşı kaçtı onun?Yıllık maliyeti 4 milyon civarı olur ki,bizim takımda bunu ve bundan daha fazlasını alıp sıfır katkı yapan adamlar var.A.texeira gözü kapalı 10 ve üstü gol atıp,10 ve üstü asist yapar bu ligde.
nasıl buldun , ben genelde gördüğüm sayfalarda , Taylan=iniesta, Emre akbaba=Modric Babel=Hazard kıyaslamaları falan yapıyor 100lerce sayfaUla instada bi sayfa buldum baya sağlama benziyor yav bilmiyom paylaşan varmı
Rüya görüyor, uyandırma sevinsin.Ne diyorsun renkdash Arda’yı zor açıkladık
Dieng haberini ilk veren adam
Oha yav
"Oyuncuyla prensipte anlaşıldı" var birde öyle bir yatır cümleki daha siftahı yok. Bu arada başımıza ne geliyorsa önce kulübüyle anlaşmadığımız için geliyor.Geçen Galatasaray'ı istedigini kulübe iletmiş yazilinca transfer iptal demiştim.Bir oyuncu hakkında şunu yazmasın kimse![]()
Adam 22 haziranda yazmış güya da ya bala ya da cidden sağlam çakma g sevgisine benziyo
5 milyonu olan için çok değil.28 yaşında adam dediğin en verimli çağıdır ve adam geçen sezon çok fayda sağlamış 5 milyon sence çok mu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
31Yaşı kaçtı onun?
ne güzel şeyler söylüyor bu hesap
Stanciu deyince aklıma hep stancu,bratu,Petre filan geliyor.