Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
Ghezzalın geleceği falan yok. Sanver başkanın sözlerinden sonra böyle transferlerin yapılacağını düşünmek saçma. Bjkden yğksek maaş koprmaya bakıyor adam belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mesajından neyi anlamlıyız ? Falcao’nun bizden önceki sezon çıktığı maç sayısına bakıldığı zaman bir sorun yok. İbrahimoviç de bu sene Milan’da oldukça sakatlık geçirdi. Falcao konusunda yönetim Haziran’dan Eylül’e kadar olan süreci rezalet yönetti. Falcao Copa America dönüşü Monaco’da idmana başlamıştı. Hazır olmadan da geldi bizde direkt maça çıktı. Hem maddi olarak yüklü bir transfer oldu hem de bizim açımızdan geç biten bir transfer olduğu için zararımıza oldu o dönem. Sakatlık sonrası da tam iyileşmeden tekrar oynayınca sakatlıkları sürekli nüksetti. Saydığın örnek verdiğin kişilerden Falcao’nun eksiği yok açıkçası kendinle çelişmişsin.Drogba'yi aliyorsan o parayi vericeksin, vermelisin.ibrahimovice de verirsin. Mario gotze de. Bunlar hem fizik hem teknik adamlar. Ama falcao ya vermezsin. Burda da biraz muhakeme yetenegin olacak kime verip verilmeyecegini mantikla dusunebilmek icin. Dusunmeyi gectim, konusamayan yoneticiler vardi klupte.
200 bin Dolar lık bu arkadaş bence kadroda tutulmalı. Hızlı bedava adam işte. Eğer Onyekuru da alınmayacaksa (ki hata olur) bu kardeşimizin transferlerde takas yoluna kurban edilmesi yanlış olur. Nedense ben hala ümitliyim kendisinden.Sekidika çok fit duruyor idmanlarda
Fatih hoca ya kulübün kapısına kilit vurduracak ya da efsane olacak.oda bizde yok

2 m artı bonuslar maksBu ghezzal feghouli belhanda türevlerine yüksek maaş vrrirsen kontrat bitimine kadar kene gibi emikliyor araplara falan satma hayali suya düşüyor işte tecrğbe ettik. Ghezzalın gelişini max 1.5m euro+ bonuslar şeklinde kabul ederim.
2m de çok knka böyle araplara 1.5 verecen ki satması kolay olsun. 2myi bulan adam yine bi yere gitmez, bulmuş böyle ülkeyi euro kazanıyor tl harcıyır bi eli yağda bi eli balda2 m artı bonuslar maks
gezzal maliyitiyle 2 tane berguis alınır renktaş öyle degil miBerghuis Ajaxa gitmiyorsa , kapısını tiklatmak lazım.
Çok daha uygun maliyeti.
u 14 üde sayıyorSuna biri "say lan" desin artık
Teşbihte hata olmaz. En kısa zamanda döner inşallah kardeşimiz.
Ghezzal'ın neresi bitik adam 8 gol 17 asist yaptı yaşı da 29 daha, Üst seviyede oynayabileceği en az 3 sezon var.