Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba'yi aliyorsan o parayi vericeksin, vermelisin.ibrahimovice de verirsin. Mario gotze de. Bunlar hem fizik hem teknik adamlar. Ama falcao ya vermezsin. Burda da biraz muhakeme yetenegin olacak kime verip verilmeyecegini mantikla dusunebilmek icin. Dusunmeyi gectim, konusamayan yoneticiler vardi klupte.
Bu mesajından neyi anlamlıyız ? Falcao’nun bizden önceki sezon çıktığı maç sayısına bakıldığı zaman bir sorun yok. İbrahimoviç de bu sene Milan’da oldukça sakatlık geçirdi. Falcao konusunda yönetim Haziran’dan Eylül’e kadar olan süreci rezalet yönetti. Falcao Copa America dönüşü Monaco’da idmana başlamıştı. Hazır olmadan da geldi bizde direkt maça çıktı. Hem maddi olarak yüklü bir transfer oldu hem de bizim açımızdan geç biten bir transfer olduğu için zararımıza oldu o dönem. Sakatlık sonrası da tam iyileşmeden tekrar oynayınca sakatlıkları sürekli nüksetti. Saydığın örnek verdiğin kişilerden Falcao’nun eksiği yok açıkçası kendinle çelişmişsin.

Sekidika çok fit duruyor idmanlarda
200 bin Dolar lık bu arkadaş bence kadroda tutulmalı. Hızlı bedava adam işte. Eğer Onyekuru da alınmayacaksa (ki hata olur) bu kardeşimizin transferlerde takas yoluna kurban edilmesi yanlış olur. Nedense ben hala ümitliyim kendisinden.

ghezzal gelmesin beşitaş aynı hatayı yapt lenste fenerde iyi performans gösterdii beşiktaşta leş gibi oyndı

Bu ghezzal feghouli belhanda türevlerine yüksek maaş vrrirsen kontrat bitimine kadar kene gibi emikliyor araplara falan satma hayali suya düşüyor işte tecrğbe ettik. Ghezzalın gelişini max 1.5m euro+ bonuslar şeklinde kabul ederim.

Ghezzalın amacı bjkye 2.5 m eurodan 4 yıllık sokmak. Öyle bi kontrat alırsa bulmuş böyle ğlkeyi daha gider mi satamazsın kalır öyle

ghezzal da duran top oyuncusu değil abartmayın yav. soluna çektiği zaman her türlü şut, pas, orta tehdidi çok güçlü. oyun kurucu bir kanat sonuçta bize uyuyor mu uyuyor. ama benim için her türlü berghuis daha iyi. daha süratli bir kere.

Ghezzal'ın neresi bitik adam 8 gol 17 asist yaptı yaşı da 29 daha, Üst seviyede oynayabileceği en az 3 sezon var.

Türkiye'de üç büyüklerden birinde oynayıp diğerine transfer olan yabancılardan hangisinden fayda gelmiş.

En az 2.5 maaş vereceksin. Feghouli'den farkı olmayacak ve satamayacaksın.

Neden 23-24 yaşında genç bir potansiyel tercih edilmez ki.

KAAN GÜVEN
@kaannnn1905

Galatasaray Rachid Ghezzal ' ı transfer etme kararı almış kadro an itibariyle 53 kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt