Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlam veremediğim burağın yanında yöresinde arkasında faruk süren gibi biri var

Hiçmi yol göstermez

Taraftarın %95inin güvenoyunu alan ve göreve gelen daha 3 hafta geçirmiş birisi kağıt üstünde hiçbir yanlış dahi yapmadan bu güveni nasıl tüketir tepki alacak noktaya gelir aklım almıyo

Müthiş başarı tebrik ediyorum kendisini

Bundan sonrada kimsenin kaşına gözüne sözüne güvenip seçilsin demeyelim dursundada hepimiz patladık,maçası yiyen icraatlerini vaatlerini melek subaşı gibi yalan makinesinde söylesin

transfer yapsak mi acaba
TemptingDeepBunny-size_restricted.gif

Benim anlam veremediğim burağın yanında yöresinde arkasında faruk süren gibi biri var

Hiçmi yol göstermez

Taraftarın %95inin güvenoyunu alan ve göreve gelen daha 3 hafta geçirmiş birisi kağıt üstünde hiçbir yanlış dahi yapmadan bu güveni nasıl tüketir tepki alacak noktaya gelir aklım almıyo

Bundan sonrada kimsenin kaşına gözüne sözüne güvenip seçilsin demeyelim dursundada hepimiz patladık,maçası yiyen icraatlerini vaatlerini melek subaşı gibi yalan makinesinde söylesin
Bundan sonra başkanlık seçiminde İsviçre gibi takılacağım. I dont care anasını satayım.

Allahtan 1 yil hazirlanmislar yoksa nasil olurdu tahmin bile edemiyorum klubu satardi bu beceriksizler

bi cisim yaklaşıyor

20210707_201213.webp

Hiçmi yol göstermez

Tüketme kültürü… vaad istiyor, sürekli vaad… yaa vaadlerde bulunacaksın yada esamen okunmayacak… vaadlerde bulunman da yeterli değil, talepkar ve doymak bilmez durumuna getirilen tüketici, algı ile daha da aç ve talepkar hale getiriliyor… ve vaadedilen imkansız, gerçekleşmeyince haliyle tepki veriyor. Ancak imkan dahilinde olan vaadler yerine getirilse de doyurmaz tüketiciyi, çünkü sürekli açlık hissi ile yaşıyor.. Hayatın her alanında bu böyledir…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hazırlık maçı neden oynamadık bu hafta?

Şu transfersizlikten kuruduğumuz günlerde erevizyon düzenlemeye talip bir babayiğit yok mudur?

kitlesel tepki yok
bireysel olarak tepki gösterene de çullanıyor malum tayfanın trolleri
Geçen biraz daha zaman geçsin emin olunca söyliyicem dediğim şeyin ana başlığı buydu

Sosyal medyada haklı bir şekilde mcyi apoyu yönetimi yerden yere vuranlar şimdi sus pus,hatta haklı eleştirenede tepki gösteriyolar dediğin gibi

Bu durum çok ürkütücü çünkü bir kaç yerde birkaç hesaptada sezdim bu durumu

Bu düşündüğüm şeyle ilgilide bi duman çıkmış galiba geçen forzacimbomun örgütlenmesi 12numara olması dedikoduları çıkmış gsevgisi yanlış anlaşılır o yüzden devam etmiyorum demiş ayrılmış

Nasılki iktidar hep güzellenmek için kendi medyasını kurdu,fbde ercanlar göktuğhan vs nasıl takılıyolar şimdi bizdede sanki böyle birşey yapılmak isteniyo gibi algıladım

Yanılırım inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt