Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.978
- 8.661
- 2.068
Şua yapılmayan mali genel kuruldan bahsediyone diyor rtaş izleyemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şua yapılmayan mali genel kuruldan bahsediyone diyor rtaş izleyemiyorum
ilk olarak şamar manyağı falan bana ters uslup ama devamı anlaşılır olduğu için cevap vereyim sana Fatih Terim elbetteki eleştirilcek ki son 2 yılda takım bir adım bile ileri gidemedi hatta şunuda söylemeliyim bence bu son iki yıldaki başarısızlığın üzerine gitmesi bile konuşulmalıydı fakat şöyle bir gerçekte var bizim ne eski başkan ne yusuf nede abdurrahim Galatasarayın haklarını Fatih Hocanın onda biri kadar dahi savunmadı hoca hep yalnız kaldı.Onla kavga edenler demişsin ya onla kavga edenlerin hepsi arkasına baka baka defolup gittiler .Ya seni normalde şu cevabından sonra kelimelerle cevaplarla ve ters üslupla şamar manyağı yaparım ama yinede normal cevap vericem belki anlarsın diye
Bi kere ftnin içinde bulunduğu ruh halini,kafa yapısını tahayyül edemiyosun,2 senelik başarısızlıktan sonra en büyük taraftar grubunun dahi desteğini çektiği birisi yani şuan eski gücü yok aysal olsun mc olsun sürekli her başkanla kavga ettiğinden de bihabersin,ama ben değilim
Sen burda bile 1 kişiyle kavga etsen neyse denir/dersin,2.kişiyle kavga etsen hadi yine neyse denir/dersin ama 3.sü olacakken bi dakika ya kavga etmiyimde göze batmıyım dersin çünkü yine aynısını yapsan kimse sana neyse demeyecektir artık,bu örnekle taşları yerine oturtabilirsin
Ft başarısız ayrılmamak için devam etmek istiyodu ve buraktan başkasıda kendisiyle devam etmeyecekti bu sebeple şahsi avukatı rezan epözdemir bile elmasın listesindeydi(ft bilerek soktu demiyorum ft elması istiyo diye diyorum bunu)
Ftye yakın sosyal medya hesaplarıda yayınlarda sürekli elması pohpohladı gsevgisi elmas emojili twitler attı
Eminimki son 2 sandığı at yarışı izler gibi takip etmiştir çünkü kendisine yarayan tek ihtimal elmastı hemde farklı 4 ihtimal daha varken
Eşrefin baya bi atbaşı gitmesinde burağa tepki oylarının olmasıydı çünkü ft arda gsnin tapusu söylemleri çok tepki çekti ftyi seven kadar sevmeyende çok var
Nasılki bir çoğumuz sadece burak ft ile devam edicek diye diğer adayları desteklediyse gk dada bu sebepten diğerlerine oy kullananlar olmuştur
Yani ceketini koysa seçilir ibaresi bomboş bir ibare hatta seçime elmas değil ft girseydi bırak ceketini kendisi bile kazanamazdı
Ft lafınada niye alındın,küfür etmedim küfür kısaltması kullanmadım adamın adı soyadı baş harfi ft zaten ne bekliyodunki
Güzelce anlattım,üslubun kötü olsada mantıklı olursa yine alıntıla,hem mantıksız saçma sapan hemde kötü üslup olursa bende tarz değiştiricem haberin olsun
Bekliyoruz
Aha transfer dedi
Remzi
Biz salakmıyız da herşeyi açıklıyız diğerleri açıklamıyor, onlarda açıklasın bizde acıklayalım diyo şuan
Yaw takildiginiz seye bak millet bekler bekler yaw.off sacma sacma seylere takiliyorsunuz.Neden yoğun bir şekilde 19:05 beklentisi var çözemiyorum. Öğle saatlerinde açıklama yapılması yasak mı?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nerde konuşuyor renktaş?Remzi
Biz salakmıyız da herşeyi açıklıyız diğerleri açıklamıyor, onlarda açıklasın bizde acıklayalım diyo şuan
Avatarin Ali Naci kucuke benziyor renktasYaw takildiginiz seye bak millet bekler bekler yaw.off sacma sacma seylere takiliyorsunuz.
Şeytanın avukatlığı yapayım: Acaba Arda’ya ne kadar verildi?
İnsanı bu duruma getirmeye gerek var mı? Onlar rakibin hocan değil
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beni Ali Naciye'mi benzettin?Avatarin Ali Naci kucuke benziyor renktas
Sabah ki aciklama?Remzi
Neye ve kime göre 5?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Küfür etmişim gibi bir tepki verdin renkdaş.Beni Ali Naciye'mi benzettin?