Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Baştan Ömer’e verilmese o sözleşme daha mantıklı değil mi?Yani Ömer bayrama bu parayı verenler benim oyuncuma 3-4 kat fazla vermililer der.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baştan Ömer’e verilmese o sözleşme daha mantıklı değil mi?Yani Ömer bayrama bu parayı verenler benim oyuncuma 3-4 kat fazla vermililer der.
Bizim Bahattinin takımımı talip olmuştu bunaRusya'ya yollamadıklarına baya pişmandırlar.
Yurtiçi birine güzel kitleriz dediler ama o parayı bulamazlar.
Karşısında El tigre var olacak o kadar yav
İdmanlarda çok iyiymiş çok sağlam geliyormuş diyorlar
Hah işte aynen öyle, sçtk bari sıvamayalım derdindeyim benBaştan Ömer’e verilmese o sözleşme daha mantıklı değil mi?
Idmanda ve kampta hakkinda söyle ucuyor böyle kaciyor dediklerinden korkacaksin. Sonuc genelde fos cikiyorKarşısında El tigre var olacak o kadar yav
İdmanlarda çok iyiymiş çok sağlam geliyormuş diyorlar
Yok Spartak 8 yada 9 milyon vermişti.Bizim Bahattinin takımımı talip olmuştu buna
Evet Krasnodar olmuştu galibaBizim Bahattinin takımımı talip olmuştu buna
Aynen bende öyle hatırlıyorum, hatta ordan bize falan gelir diye heveslenmiştimEvet Krasnodar olmuştu galiba
biz de onu diyoruz. ucret acıklamamanın yaptıgın hataları gizlemeye calısmaktan baska bir amacı olamaz.Valla renkdaş Ömer bayram kullanıyorsa tüm duran toplarını ve sol bekin de şuan oysa, yedeği de E taşdemirse, ayrıyetten bi dünya eksiğin de varsa mecbur verecen
Rosier kasabına iyi bek diyorsan bence konuşacak fazla bi ortak noktamız yok futbol namına
tost çocuk üzmeye devam ediyor
Yok Spartak 8 yada 9 milyon vermişti.
Boupendza'yı ikna edememişlerdi.
ADS'ye sağ açığa Feghouli, sol açığa Babel verelim. Bonservissiz, hatta maaşlarının yarısını ödeyelim ilk sezon.
Bizden sonra yillik 1m€ alabileceklerini bile sanmiyorum. Belki araplara giderlerse.Bunları adspor bile istemez, muhtemelen bizden gidince ikiside futbolu bırakır.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu fotoyu 1 yıl boyunca telde wallpaper yapmıştımtost çocuk üzmeye devam ediyor
tost çocuk > elmas başkan
Şu avatarı değiş gözünü sevem psikolojim bozuldubu fotoyu 1 yıl boyunca telde wallpaper yapmıştım