Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla renkdaş Ömer bayram kullanıyorsa tüm duran toplarını ve sol bekin de şuan oysa, yedeği de E taşdemirse, ayrıyetten bi dünya eksiğin de varsa mecbur verecen
biz de onu diyoruz. ucret acıklamamanın yaptıgın hataları gizlemeye calısmaktan baska bir amacı olamaz.

1625685509857.webp

Rosier kasabına iyi bek diyorsan bence konuşacak fazla bi ortak noktamız yok futbol namına

Ben görüşümü söyledim . Kademeye girişi gayet iyi. Pozisyon bilgisi iyi. Hem hucümda hem savunmada katkı verebiliyor. Belki şampiyonlar ligi seviyesi için yeterli olmayabilir ama Türkiye liginin bana göre en iyi sağ beki.

evet sarı kart sınırında takılı kalması biraz sert bir oyuncu olması konusuna katılıyorum ama arkadaş sağ beki Yedlin yedeği olmayan bir takımda Rosier'i beğenmemek de ilginç.

Sağ bekin Mariano olur derim ki eyvallah. Yedlin denilen adam izlediğim en kötü beklerden biri.

Yok Spartak 8 yada 9 milyon vermişti.

Boupendza'yı ikna edememişlerdi.

Kesin ali koç 2 katı maaş teklif edip söz kesmiştir.bizde ikna edici maaş sunmuşuzdur belki ama Hatay başkanı net f5 e satar ki umarım öyle yapar tr de yabancı almamaya yemin etmeliyiz.yerli oyuncu alacaksak eğer gençse kesinlikle karakterini didik didik etmeliyiz.hırslı gerçekten futbol aşığı kendini geliştirmeye aç olanı al getir.mesela bizden giden ozan kabak.klop büyük yanlış yaptı bunu görecek bu sezon

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt