Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 4.340
- 4.207
- 698
Ghezzal muhabbeti için son 3-4 saatte bir gelişme mi var niye h.o diyorsunuz son sayfalarda 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl bi herif bu gezal bizde iş yapar mı ustad
Gecelerin kolpacısı h.yürekliye göre GS isterse formamızı giyecekmiş.Ghezzal muhabbeti için son 3-4 saatte bir gelişme mi var niye h.o diyorsunuz son sayfalarda![]()
Rosier gelsin.ghezzal ve rosier i biz almayalım . bu yolun sonu ona cıkıyor![]()
öncelikle yorumuna rez atıyorum reis gezalla şamp olursak hatırlatırım. böyle detaylı anlatım için çok teşekürler.Ghezzal gelirse ve champ olamazsak sana forma sozum olsun umstad
gecen sene kacirdigim mac yok sanirim ghezzalin, duran top sorununu kokten cozer, gecen paylastim belhanda + akbaba’nin son 3 sezonda toplam yaptigi asist ve golü 1 sezonda tek basina gecti herif
burada bos beles ghezzal’i istemeyenlere bakma sirf bşktştan gelecek diye kuduruyorlar, sorsan 5 maç izlememislerdir
aykut bey, emre bey son cümlesinde size laf atmış sanırım haberiniz olsunBen ghezali begenmiyorum ya,o performans aldatıcı geliyo![]()
Almazsak istememiş mi oluyoruzGecelerin kolpacısı h.yürekliye göre GS isterse formamızı giyecekmiş.
Gecelerin kolpacısı h.yürekliye göre GS isterse formamızı giyecekmiş.
Lacazettenin diregi ve tolisso kalmis o mactan aklimda kalan. Tolisso baya iyi mac cikarmistiEkli dosyayı görüntüle 129691
Beşiktaş'ın 2017'de penaltılarla elendiği Lyon takımını çok seviyordum ben. Bomba gibi kadro. Ghezzal videosunu görünce aklıma geldi.
Ben ghezali bjk formasi giydi diye istemiyorum demedim.stilini begenmiyorum.lensi de beğenmiyordum.ben berghuisi istiyorumöncelikle yorumuna rez atıyorum reis gezalla şamp olursak hatırlatırım. böyle detaylı anlatım için çok teşekürler.
2.kısma gelir isek
aykut bey, emre bey son cümlesinde size laf atmış sanırım haberiniz olsun
bergusi mi.Ben ghezali bjk formasi giydi diye istemiyorum demedim.stilini begenmiyorum.lensi de beğenmiyordum.ben berghuisi istiyorum