Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ghezzal muhabbeti için son 3-4 saatte bir gelişme mi var niye h.o diyorsunuz son sayfalarda :D

nasıl bi herif bu gezal bizde iş yapar mı ustad

Ghezzal gelirse ve champ olamazsak sana forma sozum olsun umstad

gecen sene kacirdigim mac yok sanirim ghezzalin, duran top sorununu kokten cozer, gecen paylastim belhanda + akbaba’nin son 3 sezonda toplam yaptigi asist ve golü 1 sezonda tek basina gecti herif

burada bos beles ghezzal’i istemeyenlere bakma sirf bşktştan gelecek diye kuduruyorlar, sorsan 5 maç izlememislerdir

ghezzal ve rosier i biz almayalım . bu yolun sonu ona cıkıyor :D

Ghezzal ile adımızın geçme nedeni oyalayıp tjk'nin ortada kalakalmasına vesile olmaktır
Dahası değil

Ghezzal gelirse ve champ olamazsak sana forma sozum olsun umstad

gecen sene kacirdigim mac yok sanirim ghezzalin, duran top sorununu kokten cozer, gecen paylastim belhanda + akbaba’nin son 3 sezonda toplam yaptigi asist ve golü 1 sezonda tek basina gecti herif

burada bos beles ghezzal’i istemeyenlere bakma sirf bşktştan gelecek diye kuduruyorlar, sorsan 5 maç izlememislerdir
öncelikle yorumuna rez atıyorum reis gezalla şamp olursak hatırlatırım. böyle detaylı anlatım için çok teşekürler.

2.kısma gelir isek
Ben ghezali begenmiyorum ya,o performans aldatıcı geliyo 🤪
aykut bey, emre bey son cümlesinde size laf atmış sanırım haberiniz olsun

yönetim çok geç geldi üstüne adam akıllı ne gelen var ne de giden 21 inde cl ön eleme var eskiye göre cl bütçesi artık çok daha devasa ffp kalkmış olası bir cl ye katılım üstüne ligde şampiyonluk sağlam stat sponsoru ile çok ciddi bir ivme kazanırız ekonomik olarak ne yazık ki tablo iç açıcı değil

Gecelerin kolpacısı h.yürekliye göre GS isterse formamızı giyecekmiş.
Almazsak istememiş mi oluyoruz :D Haluk Yürekli’yi severim ama çok ucu açık biz demiştik demelik bir demeç. Bugün Ghezzal’ın yaptığı hareketlerden sonra olabiliritesi olacağını düşünmüş olacak ki tutturdum diyebilmek için böyle bir fikir bulmuş yayına kadar.

Ekran Resmi 2021-07-08 01.15.50.webp

Beşiktaş'ın 2017'de penaltılarla elendiği Lyon takımını çok seviyordum ben. Bomba gibi kadro. Ghezzal videosunu görünce aklıma geldi.

Ghezzal'i tjk zaten alamayacak
Rosier transferine girsek fena olmaz gibi

Rezalet ötesi rezalet bir yönetim. Albayrak bile sol bek ve orta saha almıştı şimdiye kadar. Ffp yok neyi bekliyorsunuz? Resmen sictik.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Psv maçına umudum kalmadı. Burdan seçimi erteleyen mc yönetimin de abv diyorum.

öncelikle yorumuna rez atıyorum reis gezalla şamp olursak hatırlatırım. böyle detaylı anlatım için çok teşekürler.

2.kısma gelir isek

aykut bey, emre bey son cümlesinde size laf atmış sanırım haberiniz olsun
Ben ghezali bjk formasi giydi diye istemiyorum demedim.stilini begenmiyorum.lensi de beğenmiyordum.ben berghuisi istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt