Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi aynı kanıdayım ama şöyle bi durumu da göz ardı edemeyiz; bu tarz bi adamı Karagümrük'ün getirip 11'e koyması başka bizim getirmemiz bile başka, kaldı ki 11'e koyalım.
1 sene öncesine gidelim N'Dao Galatasaray'ın gündeminde diye bi haber olsa mesela burası dahil her yerde şu tarz yorumlar yapılacak "adamın videosu bile yok", "nerden buldunuz bu saatçiyi", "Eminönü'nden birini almışlar futbolcu diye iteliyolar kulübe", "hangi menajerin kucağına oturduk yine" vs.
Taraftar baskısı ne yazık ki inanılmaz bir noktaya ulaşmış durumda

Cihan haklısın, ben de derim. Üstte bana boş yapıyorsun diyen arkadaşın da haklı olduğu noktalar var bence. Kerem'i bulduk, bugün değerinin 10 katına ulaştı, yarın belki 50 katına ulaşacak.. Kerem'i bugün 10 milyon euro'ya satmam. Bununla ancak gurur duyarız. Doğru yol bu.

Evet, bu arkadaşı Senegal'den alıp ilk 11 oynatamazdık. Fakat bugün Stanciu'ya vereceğimiz bonservisin veya Falcao'ya verdiğimiz maaşın 1/5'i ile scouting bütçesi yaratıp senede 10 tane genç bulamayacak kulüp müyüz? Bu futbolcuları çeşitli linked kulüplere kiralayıp gelişimlerini takip ettiremeyecek bir kulüp müyüz? Bu hep bizim ıslak rüyamız olarak ara sıra dillendiriliyor fakat sonra tekrar başka şeylere kanalize olunuyor.
Scouting maalesef Luyindama gibi adamlar ile olmuyor. N'dao gibi adamlarla maddiyata dönüşüyor. Scoutingde 1/5 isabet oranı bile bizi çok farklı noktaya taşır hem kadro kalitesi hem maddi olarak.

Maddi olarak tüm kulüpler ciddi bir sınav veriyor. N'dao'ya sözleşmesinin bitimine 1 sene kala 5 milyon, Boupendza'ya 13 milyon eur verenler değil, N'dao'yu Senegal'den getirebilen kulüpler kazanacak bence maalesef.

:(

bu sene yıldız transfer beklentimiz var mı ?

yoksa falcao sonrası bu işi rafa mı kaldırdık

Galatasaray’ın stadının isim hakkı ve forma reklamı için Barwa ile anlaştı Barwa, Galatasaray’ın formasında yer alacak. Stadın ismi de ‘Barwa Stadı’ olarak değiştirilecek. Anlaşmanın 5+5 yıllık olacağı ve gelirin 120 M $’ı bulabileceği iddia edildi. (Sabah)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

nike forma lasnman çekimine falcao'yu katmamışlar.(ayrılık haberi diye yorumlamışlar) Eğer doğruysa buna karar veren katıksız m.ldır, tüm dünyada lansmana para ödeyip çağrılan adam sadece ayrılacakmış diye bizim formayla fotoğraf vermemiş. Sanki tanıtıma katılıp sonra takımdan ayrılsa formayı alacak kişiler falcao ayrıldı diye forma almayacak.

Galatasaray’ın stadının isim hakkı ve forma reklamı için Barwa ile anlaştı Barwa, Galatasaray’ın formasında yer alacak. Stadın ismi de ‘Barwa Stadı’ olarak değiştirilecek. Anlaşmanın 5+5 yıllık olacağı ve gelirin 120 M $’ı bulabileceği iddia edildi. (Sabah)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Para çok güzel fakat keşke Katar'lı firma olmasaydı.

nike forma lasnman çekimine falcao'yu katmamışlar.(ayrılık haberi diye yorumlamışlar) Eğer doğruysa buna karar veren katıksız m.ldır, tüm dünyada lansmana para ödeyip çağrılan adam sadece ayrılacakmış diye bizim formayla fotoğraf vermemiş. Sanki tanıtıma katılıp sonra takımdan ayrılsa formayı alacak kişiler falcao ayrıldı diye forma almayacak.
İş Falcao olunca aklıma podyuma çıkarken adeleyi tutmuş olması geldi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ghezzal gelirse ve champ olamazsak sana forma sozum olsun umstad

gecen sene kacirdigim mac yok sanirim ghezzalin, duran top sorununu kokten cozer, gecen paylastim belhanda + akbaba’nin son 3 sezonda toplam yaptigi asist ve golü 1 sezonda tek basina gecti herif

burada bos beles ghezzal’i istemeyenlere bakma sirf bşktştan gelecek diye kuduruyorlar, sorsan 5 maç izlememislerdir
Ghezzalli 1 macini bile izlemedim bizim.macta bile dikkat etmedim kendisine, bir Galatasarayli olarak kendisini istememe hakkim var .Isterse super top oynasin.Gecen sene sike yaparak sampiyon olan takimin oyuncusunu istememe hakkimiz vardir herhalde, yemisim onun istatiklerini.

Cihan haklısın, ben de derim. Üstte bana boş yapıyorsun diyen arkadaşın da haklı olduğu noktalar var bence. Kerem'i bulduk, bugün değerinin 10 katına ulaştı, yarın belki 50 katına ulaşacak.. Kerem'i bugün 10 milyon euro'ya satmam. Bununla ancak gurur duyarız. Doğru yol bu.

Evet, bu arkadaşı Senegal'den alıp ilk 11 oynatamazdık. Fakat bugün Stanciu'ya vereceğimiz bonservisin veya Falcao'ya verdiğimiz maaşın 1/5'i ile scouting bütçesi yaratıp senede 10 tane genç bulamayacak kulüp müyüz? Bu futbolcuları çeşitli linked kulüplere kiralayıp gelişimlerini takip ettiremeyecek bir kulüp müyüz? Bu hep bizim ıslak rüyamız olarak ara sıra dillendiriliyor fakat sonra tekrar başka şeylere kanalize olunuyor.
Scouting maalesef Luyindama, Marcao gibi adamlar ile olmuyor. N'dao gibi adamlarla maddiyata dönüşüyor. Scoutingde 1/5 isabet oranı bile bizi çok farklı noktaya taşır hem kadro kalitesi hem maddi olarak.

Maddi olarak tüm kulüpler ciddi bir sınav veriyor. N'dao'ya sözleşmesinin bitimine 1 sene kala 5 milyon, Boupendza'ya 13 milyon eur verenler değil, N'dao'yu Senegal'den getirebilen kulüpler kazanacak bence maalesef.

:(
Haklısın lakin öyle bir döneme denk geldik ki bilinçsiz taraftar topluluğunun, sosyal medya baskısının kucağındayız. Falcao transferi (tabi ki böyle bir performans beklemiyorduk ama) bunun en güzel örneği. Adamın evinin mimarına kadar ulaştı taraftar şaka gibi ama gerçek. Bu taraftar profiline ben Ndao'yu getirdim Veli'yi getirdim Deli'yi getirdim diyemiyoruz olmuyo.
Bağlantılı kulüp konusunda da %100 hak veriyorum yapmamız gerek ama nedense bir türlü yapılamayan bir konu. Anlam veremiyorum. Belçika'dan Hollanda'dan bir takım bulunsa güzel olmaz mıydı? Meslea fener westerlo ile yapmaya çalıştı beceremedi. Bu konular gerçekten profesyonellerin işi ve zaman isteyen konular.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu sene yıldız transfer beklentimiz var mı ?

yoksa falcao sonrası bu işi rafa mı kaldırdık

Büyük takımların 3-4-5m bandında para alan 2-3 oyuncusu olmasına karşı değilim.

Başarılı sonuçlar sonrası ekonomik olarak sıkıntı yaratmaz bu durum. Ek olarak dünya çapında reklamında olmuş oluyor.

Drogba gibi olumlu örnekleri de var bunun..

Ama

Falcao , feg gibi adamları elinden çıkarmadan yenisini alacak gücün yok artık.

Ghezzalli 1 macini bile izlemedim bizim.macta bile dikkat etmedim kendisine, bir Galatasarayli olarak kendisini istememe hakkim var .Isterse super top oynasin.Gecen sene sike yaparak sampiyon olan takimin oyuncusunu istememe hakkimiz vardir herhalde, yemisim onun istatiklerini.

Ewt 18 asist 8 golün hepsi şike

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt