- 18 Eylül 2018
- 16.562
- 12.860
- 1.598
Bana güvenilir gibi geldi yine de hayırlısı
Pompacı berber ve şimdide ev sahibinden duyum kesin doğrudur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana güvenilir gibi geldi yine de hayırlısı
İşte o zamana kadar beklerse eğer. Snap de veda etmiş bildiğin.Yabancı sınırı eski haline dönerse alırız Onyekuru'yu bence.
Fatih hoca ve genç oynatmak! Eskidendi onlar. Artık korkak davranıyor bu konuda.Hic riskli oldugunu düşünmüyorum. Koy Mahmut'u oynasin sag bekte. Cocugun bariz fiziksel ve zihinsel ustunlugu var yasitlarina gore. Simdi oynatmazsan ne zaman oynatacaksin? Stopere ve sol beke ayir bütçeyi. 2 saglam yabancı iyi olur.
Cocuk saniyede ayagindan pas cikariyo.burda bazen laf ediyolar bartuga,komik gercekten.bakmadan pas atan biri bartug tak diye arkadasinun ayaginaBartuğ çok iyi oyun görüşüne sahip bu sezon geniş kadroda değerlendirmek lazım kesinlikle.
Bartuğ'un sorunu top rakipteyken hayalet Casper gibi takılıyor, 6 numara olduğunu düşünürsek defansif aksiyonlarını arttırmazsa A takım seviyesinde olmaz.Bartuğ çok iyi oyun görüşüne sahip bu sezon geniş kadroda değerlendirmek lazım kesinlikle.
Top bizdeyken de acayip düşüyor bazen oyundan aynı irfan can gibi maalesef 90 dakikanın en az yarım saati yokBartuğ'un sorunu top rakipteyken hayalet Casper gibi takılıyor, 6 numara olduğunu düşünürsek defansif aksiyonlarını arttırmazsa A takım seviyesinde olmaz.
Gayette top calan biri bartug ve oyun kuran bi ortasaha.aytac gibi çapa degil.yanlis değerlendiriyorsunuz bartuguBartuğ'un sorunu top rakipteyken hayalet Casper gibi takılıyor, 6 numara olduğunu düşünürsek defansif aksiyonlarını arttırmazsa A takım seviyesinde olmaz.
Bence çokta kötü değil top rakipteyken mücadeleyi kolay bırakmıyor. Pozisyon bilgisi ve hamleleri yerinde gibi geldi bana ama çok agresif değil belkide bu yüzden böyle bir izlenim yaratıyor.Bartuğ'un sorunu top rakipteyken hayalet Casper gibi takılıyor, 6 numara olduğunu düşünürsek defansif aksiyonlarını arttırmazsa A takım seviyesinde olmaz.
7 ne abi naptınBunlar alamazlar ghezali.bonservisi de 7den asagi olmaz.3 milyon baya uydurma olmus.ghezal da net 2.5 dan asagi oynamaz
Alalimm!!
Gittikçe bonservis artıyorHY: “Baris Alper Galatasaray’a hayirli olsun, 2m euro’ya bitti.”
Ghezal 29 yasinda.bu sene ligi alt ust etti.cerez parasına bırakmazlar7 ne abi naptın
Oyuncuda 4-5 milyon Tl civarı alacakmış. Bayağa güveniyormuş teknik heyet ilk 11 oynatılırsa şaşırmam dedi Haluk Yürekli.HY: “Baris Alper Galatasaray’a hayirli olsun, 2m euro’ya bitti.”