Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psv macina

Nando
Xx Luyi Marcao PvA
Aytac Gedson
Yunus Stanciu Kerem
Mo

ciksak fitmiyiz?

yabancilara bir 1 bakalim

muslera - ok
marcao - ok
mami - ok

omar - tek gözle oynayamaz, derhal sepet
diagne - takima katilmadi, gidecek
falcao - geçme namert köprüsünden ko aparsın su seni
l.dama - sözlesme uzatilmazsa satilmak zorunda. kendine gelemez bu adam bizde.
feghouli - tiksindirdi koca götüyle. sepet
babel - su 8 yabanci yollanirsa kendisine 1 sene daha katlanabiliriz sanki. en azindan cikip oynuyor digerlerine göre is yapiyor

ışık kaan üstüne düşülse biraz abartmış olacağım belki ama tamamen içgüdü, hiçte sevmem polyannacılık yapıp bizim gençleri övmeyi falan. çoğunun birşey olacağı yok zaten ama ışık kaan'da sanki merih'ten daha iyi bir oyuncu olacak potansiyel var gibi. üstüne gidilmesi lazım tabii. öyle bir izlenim aldım ben.

*45dk izlemişsin nasıl abartıyorsun bu kadar diyecek olanlar olacaktır tamamen içgüdü başka birşey değil
bu gencoların sağı solu belli olmuyor renktaş. altyapıda 2.ligde yıka yıka adam geçen ali bizde oynarken 3.bölgede ne yapacağını şaşırıyor toptan saklanıyor.
ışık kaan benim altyapıda en çok begendiğim stoperdi ama hoca emini tercih etti a takım için. ben ışığın eminden 1 2 gömlek yukarda olduğunu düşünüyorum ama oynamadan da emin olamıyorsun. Keşke şöyle 2 3 maç daha izleyebilsek. daha iyi karar veririz o zaman

yabancilara bir 1 bakalim

muslera - ok
marcao - ok
mami - ok

omar - tek gözle oynayamaz, derhal sepet
diagne - takima katilmadi, gidecek
falcao - geçme namert köprüsünden ko aparsın su seni
l.dama - sözlesme uzatilmazsa satilmak zorunda. kendine gelemez bu adam bizde.
feghouli - tiksindirdi koca götüyle. sepet
babel - su 8 yabanci yollanirsa kendisine 1 sene daha katlanabiliriz sanki. en azindan cikip oynuyor digerlerine göre is yapiyor
sekidika kalacak sağ bek yedeği

Costa reis Gedson'un opsiyonu da şöyle 6-7 bandına çekersin sen

Babel,Yedlin,Falcao öncelikli olarak gönderilmeli.Gerekirse para teklif edilmeli.Sonra feghouli gönderilmeli.Ömer'de gitmeli ancak şimdi yerli sınırı varken gitmez.Ozanfoar filan kiraya verilebilir.Sekidika sağ kanat ve bek olarak yedekte dursun.Zaten maliyet olarak pek bı yükü yok.

bu gencoların sağı solu belli olmuyor renktaş. altyapıda 2.ligde yıka yıka adam geçen ali bizde oynarken 3.bölgede ne yapacağını şaşırıyor toptan saklanıyor.
ışık kaan benim altyapıda en çok begendiğim stoperdi ama hoca emini tercih etti a takım için. ben ışığın eminden 1 2 gömlek yukarda olduğunu düşünüyorum ama oynamadan da emin olamıyorsun. Keşke şöyle 2 3 maç daha izleyebilsek

emin tırt bence ya ışık'la kıyaslandığı zaman. tabii aralarında 2 yaş fark var, emin'de üstüne koyacaktır o 2 senede. ama zannetmiyorum Emin'in uzun vadede bize faydası olacağını. İnşallah olur orası ayrı konu

benim stoper tandeminde istediğim şey şu, solda marcao tarzı bir stoper sağda ise denayer tarzı bir oyuncu. Tabii şu daha doğru olabilir solda Marcao sağda Fonte tarzı daha lider bir oyuncu Marcao'yu da yukarı çekecektir bunda hiç şüphe yok. Ama Denayer tarzı bir oyuncu mükemmel olurdu Marcao ile birlikte bence.

PSV Maci 11imiz soyle olmali

Muslera
Yedlin - Luyin -Marcao - Omer B.
Aytac - Ozon - Emre K.
Yunus - Mohammed - Kerem

Eldeki kadroyla en iyisi bu. Belki birseyler olur.

Bu arada, takim bekledigimden daha diri ve iyi cikti.

Muslera,Luyindama,marcao,Mohammed...Elimizde 4 tane yabancı var.Digerleri bedava,kira, üstüne para verme suretiyle gönderilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt