- 2 Temmuz 2011
- 140.020
- 60.150
- 5.628
Hatay maci icin hocamdan özür dilerim.ozornwafor facia imis gercekten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yetişecek mi ?Psv macina
Nando
Xx Luyi Marcao PvA
Aytac Gedson
Yunus Stanciu Kerem
Mo
ciksak fitmiyiz?
bu gencoların sağı solu belli olmuyor renktaş. altyapıda 2.ligde yıka yıka adam geçen ali bizde oynarken 3.bölgede ne yapacağını şaşırıyor toptan saklanıyor.ışık kaan üstüne düşülse biraz abartmış olacağım belki ama tamamen içgüdü, hiçte sevmem polyannacılık yapıp bizim gençleri övmeyi falan. çoğunun birşey olacağı yok zaten ama ışık kaan'da sanki merih'ten daha iyi bir oyuncu olacak potansiyel var gibi. üstüne gidilmesi lazım tabii. öyle bir izlenim aldım ben.
*45dk izlemişsin nasıl abartıyorsun bu kadar diyecek olanlar olacaktır tamamen içgüdü başka birşey değil
sekidika kalacak sağ bek yedeğiyabancilara bir 1 bakalim
muslera - ok
marcao - ok
mami - ok
omar - tek gözle oynayamaz, derhal sepet
diagne - takima katilmadi, gidecek
falcao - geçme namert köprüsünden ko aparsın su seni
l.dama - sözlesme uzatilmazsa satilmak zorunda. kendine gelemez bu adam bizde.
feghouli - tiksindirdi koca götüyle. sepet
babel - su 8 yabanci yollanirsa kendisine 1 sene daha katlanabiliriz sanki. en azindan cikip oynuyor digerlerine göre is yapiyor
evetPsv macina
Nando
Xx Luyi Marcao PvA
Aytac Gedson
Yunus Stanciu Kerem
Mo
ciksak fitmiyiz?
bu gencoların sağı solu belli olmuyor renktaş. altyapıda 2.ligde yıka yıka adam geçen ali bizde oynarken 3.bölgede ne yapacağını şaşırıyor toptan saklanıyor.
ışık kaan benim altyapıda en çok begendiğim stoperdi ama hoca emini tercih etti a takım için. ben ışığın eminden 1 2 gömlek yukarda olduğunu düşünüyorum ama oynamadan da emin olamıyorsun. Keşke şöyle 2 3 maç daha izleyebilsek
Bence yetisir. PvA nin menajeri haftaya geliyor. Stanciu icin g.sevgisi75% demistiyetişecek mi ?
Sadece Gedson yetişir gibi
wtfPSV Maci 11imiz soyle olmali
Muslera
Yedlin - Luyin -Marcao - Omer B.
Aytac - Ozon - Emre K.
Yunus - Mohammed - Kerem
Eldeki kadroyla en iyisi bu. Belki birseyler olur.
kalbimizdeyunus akgün nerde
Ozon doğru düzgün pas atamadı ne 11iPSV Maci 11imiz soyle olmali
Muslera
Yedlin - Luyin -Marcao - Omer B.
Aytac - Ozon - Emre K.
Yunus - Mohammed - Kerem
Eldeki kadroyla en iyisi bu. Belki birseyler olur.