- 28 Temmuz 2019
- 46.805
- 47.919
- 3.683
hamamböceğinden oldum olası ürperirimBöcek fobilerimizi anlatıyoruz, durum o kadar iyi rengim. Senin var mı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hamamböceğinden oldum olası ürperirimBöcek fobilerimizi anlatıyoruz, durum o kadar iyi rengim. Senin var mı.
bu avatar ne barşUskudarda da Şimdi yok zaten. Önceden vardı. Şimdi kalorifer böcekleri populer
Bekliycez.
Hamamböceği fobisi gitgide artıyor. Bir topic açılıp toplantı yapılmalı bu husustahamamböceğinden oldum olası ürperirim
Pff 3 hafta oldu 10 gün sonra psvyede elenicez zatenBekliycez.
@Murat Ünsal bunu bana uygun görmüş.bu avatar ne barş
leş canlılar ya bi ürediler mi mülteci gibi ürüyorlar rabbime sual olmaz ama yaradılışlarını çok sorguluyorumHamamböceği fobisi gitgide artıyor. Bir topic açılıp toplantı yapılmalı bu hususta
Aynı değişen bir şey yok yazı tipleri falanda belli ediyor zatenAyni yaw.
@Murat Ünsal keyifsiz misin renktaş ne bu avtr@Murat Ünsal bunu bana uygun görmüş.
4 isteyen birinin menajerini çağıracak kadar paralı bir kulüp değiliz r'daş üfürme bir bilgi gibi
Benim kalorifer böceği dediğimde hamamböceği aslında. Geceleri dışarı çıkıyorlar. Baskın yapiyorumleş canlılar ya bi ürediler mi mülteci gibi ürüyorlar rabbime sual olmaz ama yaradılışlarını çok sorguluyorum
Gerilip gerilip sonra tenisçilere sarıyorsun muhteremValla içim kararıyo şu konuya girince 3 ay ban istiyicem
İstek varsa küfür şovda yapabilirim boşa gitmesin
Bunları yok etmek için alev silahı lazım. Şerefsizlerin her türlü kimyasala bağışıklığı var.Benim kalorifer böceği dediğimde hamamböceği aslında. Geceleri dışarı çıkıyorlar. Baskın yapiyorum
1 aylik adami istifayi mi cagiracaksin ?1 senelik filan olsa yangin cikar bisey yap.Soz verdi tutmadi hanesine eksi olarak yazdik.1yanlisi var bakalim dogralar ile yanlislari unutturabilecek mi yoksa daha beter mi olacak onun icin bekleyecez yapacak bisey yok.Pff 3 hafta oldu 10 gün sonra psvyede elenicez zaten
kaynakYok.
Dedigim gibi PVA alternatif bir oyuncuydu.
FT Moreno‘yu istiyordu.
Kiralik teklifi yapti bizimkiler sorna Betis satmaya calisti.
5 Mio € bonserviz istiyorlar.
PVA‘da o zamanlar 4 Mio € istiyordu .
Yalan felan degil inanmayan inanmasin o kadar basit.
Indirime gitmese zaten oyuncuyla ilgili böyle birsey olmazdi!
O 4 Mio € (Senelik + Imza Parasimi) onu 100% bilemiyorum , sadece 4 Mio € istedigini söylediler.
Aliosk 2.5 Mio € istiyormus senelik.
Bello‘ya hic teklif gitmemis.
olur veya olmaz birsey diyemem ama sana yalan borcum yoktur renktas
Ben yinede Morenoyu isterdim.
Insallah Yedlini satip yerine Augustsson Augustinsson gelir .
Gedsonu gelecek hafta bekliyorum!
Cok uzattilar!
Stanciu‘ya 7 Mio € istediler.
3.5‘dan fazla vermesiler.
Diagne‘de 6 Mio €‘ya gider gibi .
Insallah fazla olur !
Dieng kiralik + satin alma istiyoruz .