- 6 Eylül 2014
- 95.514
- 65.984
- 4.608
Duyum vermek için geceden istaşereye yatman lazım adminimBu nasıl duyum lan ben de çıkıp diyeyim o zaman transfer sezonu bitene kadar transfer açıklayacağız diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyum vermek için geceden istaşereye yatman lazım adminimBu nasıl duyum lan ben de çıkıp diyeyim o zaman transfer sezonu bitene kadar transfer açıklayacağız diye.
sol bek demişBu nasıl duyum lan ben de çıkıp diyeyim o zaman transfer sezonu bitene kadar transfer açıklayacağız diye.
Diri bir Feg ligin en iyisi olur diyebilir miyizBu arada feghouli maçtaki ortaları gibi ortalar keserse ghezzalı falan paket eder yani net
hamambocegi neyapacak renktas sanaBeyler az önce ayağımın üstünden hamamböceği geçti, ayağıma zarar vermeyecek bir asit öneriniz var mı. :crushed:
Diri bir Feg ligin en iyisi olur diyebilir miyiz
Transfer yapilmiyor zatenBırakın transfer yapılmasın hiç
Yapılanı çöp edecek beyefendi seneye yeni takım isteyecek
En azından boşa para harcamayız
Transfer yapıp para harcayıp oyuncular çöp olsa daha kötü
Taraftarları transferin "yapılmaması" için meydanlara davet ediyorum
Abi şu hamaböceklerinden o kadar tırsıyorum ki, canlı akreple oynamışlığım var ama bunlarla baş edemiyorum.hamambocegi neyapacak renktas sana
Ayni yaw.g sevgisi çok garip bir adamdı her takımda ne olduğunu biliyordu adam. amaaa seçimden sonra başkası geçti hesaba deyü düşünüyorum öyle gözüküyor
Valla içim kararıyo şu konuya girince 3 ay ban istiyicemTransfer yapilmiyor zaten
Aanholt disinda haber yok dis basinda
Onun da gelecegi supheli ucuk maas istiyor
1 saat önce apartmanın kapısında karşılaştık bir tanesiyle benim hatun çabuk kapıyı aç diye bağırıyordu en son.Abi şu hamaböceklerinden o kadar tırsıyorum ki, canlı akreple oynamışlığım var ama bunlarla baş edemiyorum.

Beyler az önce ayağımın üstünden hamamböceği geçti, ayağıma zarar vermeyecek bir asit öneriniz var mı. :crushed:
Yapma yaw