Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu herif bunlarda sadece küllyen yalan diyor diye küfür yiyor xd fbliler bile bizim g.sevgisini bekleyip soru soruyorlar

g sevgisi çok garip bir adamdı her takımda ne olduğunu biliyordu adam. amaaa seçimden sonra başkası geçti hesaba deyü düşünüyorum öyle gözüküyor

kaleci için en iyi tercih göztepeli irfan can olur.

ama alamayız
ben adanadayken acayip yükselmiştim bir sürü faktörü üst üste koyunca muhtemelen bize gelir diye düşünüyordum.
Komik bir bedele göztepeye gitti herif :D Bizde sonra gittik fatih denilen yeteneksiz çöpe 4 milyon lira maaş ödüyoruz
Sorsan scout ekibimiz var.

Transfer ihtiyaclari

1. Kaleci (Ataberk Dadakdeniz, free. Yedek potansiyelli kaleci. Fatih ile sezon gitmez)

2. Sag Bek (Ilk 11)

3. Sag Bek (Berkan Mahmut Keskin yeterli görülürse yedek sag bek ihtiyaci pek kalmaz. Dönem sonuna kadar bekleyebiliriz)

4. Stoper (Sag ayakli ilk 11)

5. Stoper (Sol ayakli yedek)

6. Sol Bek (Alioski veya Aanholt, free)

7. Orta Saha (Gedson Fernandes)

8. Orta Saha (Skorer bir adam lazim ilk 11'e)

9. Orta Saha (Gerek duymayabiliriz, icimizden cözersek ihtiyac kalmaz)

10. Kanat (Ilk 11'e bir sag kanat oyuncusu sart oglu sart)

11. Forvet (Mustafa'ya alternatif olacak, ilk 11 oynadiginda siritmayacak bir forvet sart)

12. Forvet (Adem Büyük, free. Alternatif olarak gelsin otursun kulübede, lazim olur)

Sonuc: Velhasil kelam 10 transfer sart. 12 de olabilir.

Taylan
Gedson Transfer

Aytac
Burak Kilinc

Orta sahada kimi oynatabiliriz? Feghouli'nin gönderilmesi lazim. Arda, Jimmy ve Akbaba demeyin. Atalay'i denedi hoca. Altinordu'dan Burak Ince'yi alabilsek acayip gelecege yönelik hamle olur. Gedson disinda ilk 11'e zaten oyuncu lazim da sag ic alternatifimiz yok bana kalirsa.​

kaleci için en iyi tercih göztepeli irfan can olur.

ama alamayız
iveşa ister misin

vanja-ivesa_4823b.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt