Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.780
- 26.174
- 3.183
hoca yangını söndürmüş napcaz şimdi nöbette
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben o 10 kisiden kalan 1 kişi olarak diyorum ki kimseyle anlaşılmadı anlaşılsa açıklarlarGedson ismini herkes yazar sol bekin ismini niye vermiyorsun
Kolpacı.
Önümüzdeki hafta içi açıklanacakmış
Ula psv maçı yaklaşıyor zaten 10 kişiye sorsan 9u der bunu
Kolpa inanmaSON DAKİKA!
Radamel Falcao Galatasaray’dan ayrıldı! Yeni takımını öğrenir öğrenmez yazacağım ama kesin olarak takımdan ayrıldı!
Kaynak Levent Gultekin diye biri tanimam ertmem umarim dogrudur
81 TL'ye burger mi olur abi.Bugün yediğim burger bana tuvalet şifresi verdi. Gidip bu şifreyle hacetleneyimEkli dosyayı görüntüle 130052
söylemeyecek tek kişi @Mustafa Alp DemirciGedson ismini herkes yazar sol bekin ismini niye vermiyorsun
Kolpacı.
Önümüzdeki hafta içi açıklanacakmış
Ula psv maçı yaklaşıyor zaten 10 kişiye sorsan 9u der bunu
Baya begendimÇok mu iyiydi? Fiziki kuvveti nasıl?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
15 temmuzda degistirebilirim@Barış Savaş profil fotosunu değiştirmeden de
bizim alt yapidan kaleci cikmiyor hic bir sekilde. maksimumu istanbulspor'da oynayan alperen uysal.kaç yıldır yapmadığımız üstüne düşmediğimiz, her seferinde geçici çözümler ürettiğimiz en önemli meselelerden biri de muslera. bugüne kadar herhangi bir ciddi çalışma olmadı fakat gelecek sezondan itibaren acilen muslera'nın yerine bir şekilde yerli oyuncu adapte etmek lazım. herifler ersinle, altay'la falan bizle aynı potaya girebiliyorlar. Muslera'ya hiç ama hiç gerek yok. Tabii bu yerli oyuncu havuzunda geç kaldık bence bu yerli kaleci işinde. Ama öyle ya da böyle çözmemiz lazım bu işi.
*ligin ilk yarısı muslerasız oynamış olabiliriz bunu belirtmenize gerek yok şimdiden önlemimi alayım, yerli kaleci şart kurallardan ötürü..
niye 15 temmuz renktaş15 temmuzda degistirebilirim
Çok istedin. renktasimi kiramazdim
İyi ve gelecek vaad eden bir yerli kaleci ihtiyacımız çok bariz. Ancak Ersin-Utku yu paket olarak verseler istemem. Ersin' in Ligue 1 den istendiği filan palavra gibi geliyor bana...bizim alt yapidan kaleci cikmiyor hic bir sekilde. maksimumu istanbulspor'da oynayan alperen uysal.
altay-berke
ersin-utku
mert-volkan
ugurcan-erce
hepsinin yedekleri var. fatih tüm ligde yedekler dahil ligin en kötüsü olabilir.