Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson ismini herkes yazar sol bekin ismini niye vermiyorsun
Kolpacı.
Önümüzdeki hafta içi açıklanacakmış
Ula psv maçı yaklaşıyor zaten 10 kişiye sorsan 9u der bunu
Ben o 10 kisiden kalan 1 kişi olarak diyorum ki kimseyle anlaşılmadı anlaşılsa açıklarlar:)

E59fQUqXMAUYSl7

the next big thing diyebilir miyiz

falcao yolcu olsaydı riske edilip oynatılmazdı diye düşünüyorum
herifin her an sakatlanma ihtimali var cunku:crushed:

kaç yıldır yapmadığımız üstüne düşmediğimiz, her seferinde geçici çözümler ürettiğimiz en önemli meselelerden biri de muslera. bugüne kadar herhangi bir ciddi çalışma olmadı fakat gelecek sezondan itibaren acilen muslera'nın yerine bir şekilde yerli oyuncu adapte etmek lazım. herifler ersinle, altay'la falan bizle aynı potaya girebiliyorlar. Muslera'ya hiç ama hiç gerek yok. Tabii bu yerli oyuncu havuzunda geç kaldık bence bu yerli kaleci işinde. Ama öyle ya da böyle çözmemiz lazım bu işi.

*ligin ilk yarısı muslerasız oynamış olabiliriz bunu belirtmenize gerek yok şimdiden önlemimi alayım, yerli kaleci şart kurallardan ötürü..
bizim alt yapidan kaleci cikmiyor hic bir sekilde. maksimumu istanbulspor'da oynayan alperen uysal.

altay-berke
ersin-utku
mert-volkan
ugurcan-erce

hepsinin yedekleri var. fatih tüm ligde yedekler dahil ligin en kötüsü olabilir.

Umarım ayrılmıştır Falcao. Ama mantıksız geliyor.

1) Daha yeni tüm ailesi ile foto attı
2) Ayrılacak olsa hazırlık maçında oynayıp kendini riske atar mıydı ?
3) Kapı gibi 5 kağıdı var.

Ha yeni gideceği takıma verdikleri paranın üstünü tamamlıyoruz sen git dediyseler gidebilir.

Mesela yeni takım 3 verdi. Bizimkiler sen git biz de sana 2 verelim dedilerse olabilir.

Zarardan kar umarım gitmiştir.

bizim alt yapidan kaleci cikmiyor hic bir sekilde. maksimumu istanbulspor'da oynayan alperen uysal.

altay-berke
ersin-utku
mert-volkan
ugurcan-erce

hepsinin yedekleri var. fatih tüm ligde yedekler dahil ligin en kötüsü olabilir.
İyi ve gelecek vaad eden bir yerli kaleci ihtiyacımız çok bariz. Ancak Ersin-Utku yu paket olarak verseler istemem. Ersin' in Ligue 1 den istendiği filan palavra gibi geliyor bana...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt