Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşm fizik kalitesi zaten ligden yedlin'den iyisi yok bagri ordan övme
Çok, çok saçma

Svensson ve Yedlin 'i fizik gücüyle dayanıklığı/çalışkanlığıyla kıyaslamıyorsun değil mi ? Bu arada bizim ligde Skubic/Omar/Nazım gibi adamların fizik kalitesi Yedlin 'İn çok önünde

Hani Yedlin 'i çok mu farklı görüyorsunuz anlamıyorum ki, veya fizik kalitesi deyince aklına sadece hızlı koşmak mı geliyor ?

Bu kulube 40 yıl hizmet etmis,sadece hocasi değil,divan kurulu uyesi olarak,Galatasarayin bir elemani olarak,tekrar ediyorum Galatasaray'in bir ELEMAN'i olarak,rahat ve huzurlu çalışacağım kisilerle ve olaylarla değil..sahayla,oyunla,futbolcuyla ilgilenecegim ve bir ZAHMET konsantrasyonumuzun saha dışı olaylarla bölunmedigi bir ortam rica ediyorum.

Çok, çok saçma

Svensson ve Yedlin 'i fizik gücüyle dayanıklığı/çalışkanlığıyla kıyaslamıyorsun değil mi ? Bu arada bizim ligde Skubic/Omar/Nazım gibi adamların fizik kalitesi Yedlin 'İn çok önünde

Hani Yedlin 'i çok mu farklı görüyorsunuz anlamıyorum ki, veya fizik kalitesi deyince aklına sadece hızlı koşmak mı geliyor ?
hayır
güçlü kalma, direnç, hız, devamlılık geliyor. Nazım mı :s

Adana demirsporun kuruluş gunu ne?

Bu sene rakibimiz trabzon ve adanademirspor

remzi beyin bugünkü hipnoz seansını kaçırmayalım.
Bu tercih bile hatalı. Bu adamın basın sözcüsü olması bile bunların ne kadar iş bilmez olduğunun göstergesi.

Şimdi bunlar 3,5 tane yetersiz transfer yaparlar. İş bilmez polyana taraftarda herşeyi unutur. Yapılan transferleri övmeye başlar. Döngü hiçbir zaman değişmiyor.

Fatif teriminde taraftar üzerinde hiç kredisi kalmadı.Kendisi çok büyük hayal kırırklılığı. Bir insan kendisini ancak bu kadar bitirebilir.Bir kere olsun egosunu Galatasaray menfeatlerinin gerisinde tutamadı.Aslolan Galatasaray lafları falan palavra.

Yabancıları geçtim Şu kadrodaki yerli çöpleri gördükce çıldırıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt