- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
Bence Jonas Svensson bizim Yedlin 'den filan çok daha iyi bir sağ bek, çalışkanlığı fizik kalitesi yeter adamın. Keşke bir alsak
kardeşm fizik kalitesi zaten ligden yedlin'den iyisi yok bagri ordan övme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Jonas Svensson bizim Yedlin 'den filan çok daha iyi bir sağ bek, çalışkanlığı fizik kalitesi yeter adamın. Keşke bir alsak
Ne limiti ya limit falan yok, ceza kessinler de gorelim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok, çok saçmakardeşm fizik kalitesi zaten ligden yedlin'den iyisi yok bagri ordan övme
Norveç te 1. sağ bek oyuncusu filan mı yazdım ? ben diyorum ki gelsin Yedlin 'den daha çok katkısı dokunurNorveç te Omar ve Linnes ten sonra 3. bek
hayırÇok, çok saçma
Svensson ve Yedlin 'i fizik gücüyle dayanıklığı/çalışkanlığıyla kıyaslamıyorsun değil mi ? Bu arada bizim ligde Skubic/Omar/Nazım gibi adamların fizik kalitesi Yedlin 'İn çok önünde
Hani Yedlin 'i çok mu farklı görüyorsunuz anlamıyorum ki, veya fizik kalitesi deyince aklına sadece hızlı koşmak mı geliyor ?
Linnes i kesemiyor bu Yedlin den nasıl iyi?Norveç te 1. sağ bek oyuncusu filan mı yazdım ? ben diyorum ki gelsin Yedlin 'den daha çok katkısı dokunur
Bu sarlatan tosuncuk gibi vurguncu cikti. Van persie vurgun saniyorduk, bu karaktersizle kiyas olmayacak katki sagladi.tam yerine önerilmiş adamlar bedava oyuncu alıp milyonlara satıyorlar üstelik beleşe oynatiyolar , Katar ligi sandılar heral
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transferler nerede babyboyBu sene rakibimiz trabzon ve adanademirspor
Yarin yeniay var.baris dışında kesinlesmis 2-3 transfer bekliyorumTransferler nerede babyboy
Bu tercih bile hatalı. Bu adamın basın sözcüsü olması bile bunların ne kadar iş bilmez olduğunun göstergesi.remzi beyin bugünkü hipnoz seansını kaçırmayalım.
Biz?PSVye 3. turda başarılar dilerim